i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, July 8, 2012

Win THE BEST DRESS and BEST TEAM for "CIMB WILD PARTY"

hai semua, selamat kembali...

memandangkan niniey pun update blog jarang-jarang sekali, so, harini tetiba mood tu ade plak nak berblogging...

kali ni pulak den nak cito pasal company tompat den kojo ade wat PARTY okay...
"CIMB Wild Party" kali ni gempak sikit sebab selama dua bulan we all practice untuk decoration ofis.
and lupa nak cakap yang WILD PARTY ni buat kt ofis..actually bukan untuk dinner betul lagi, cuma nk jemput Datuk Sulaiman and Bos kepada datuk iaitu Renzo, and also orang-orang atasan CSD dept agar semua staff baru kenal BOS dorang nih.

Tapi yang menariknya, party ni kitorang wat ade kelainan sikit sebab setiap Team kena pilih satu tema and kena deco team dorang based on tema yang dipilih..so, dalam RTC dept tu ade 7 teams so..ade tujuh temalaa..ape yang aku ingat, ade tema "BEACH", tema "FAIRY TALE", tema "ARABIC", tema "80'S" , tema "TOMORROW LAND's" , tema "MASQUERADE" and for my team is "ROCK N ROLL".

so, penatlaa kami bertungkus lumus menyiapkan decoration and untuk mendeco ofis tak boleh guna masa ofis ok ! so, pandai nak kena manage time, waktu rehat and after ofis hour kena stayback sejam untuk siapkan decoration tuh. baju pun kena prepared jugak sebab bukan team je ade hadiah tapi for the BEST DRESS pun ade category ok ! haha

and yang excitednya...IM WON FOR THE BEST DRESS FOR FEMALE .Yuhuuuu

and the best part is, all the staff is sooo sporting and even team berlainan we all still sharing is caring. so, xperlula nk keluar modal sgt for decoration tuh..

and the result is, my team is won for the 2nd Runner yeay !!!

ok, jom laa layan picca-picca kami nih okay....silakan...


ini team AVPH 
cuba teka mana niniey ???

while waiting VIP's
kusyukk dgr briefing before VIPs come
we are siblings

RTC's artis
ouhh..artis ! hakhak
bergambar with christina
inilah hasilnya opis kami setelah penat mengerjakan ;p

datuk says : "i like your hair noraini" :)
OMG OMG ! salam dengan RENZO okay ! kau ado ?
hoorayyy
we also won for decoration :)
(ROCK N ROLL TEAM)


arabic team
PARTY started
DJ toi
inilah team KAMI



OVERALL
it so enjoyable day and everyone so so sporting

luv u all






No comments: