i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, June 3, 2012

when 23rd january 2012 is coming..

masa yang di nanti-nanti telah pun tiba...wahhh..macam dasyat je kan tarikh ni...???
actually....takdela istimewa sangat pun....bermakna cuma untuk diriku yang kini telah mencecah ke angka..jeng..jeng..jeng...!!!! hahaah...when 23rd is coming then im 22 already....waaaa....xnaklaaa..xnaklaaa....heheh...

tahun ni nini tak nanti-nantikan sangat ape yang orang sekeliling nak wat to me...just let it be...on facebook pun nini hidekan sejak nini broke off dulu...konon-konon nak tengok sape je yang ingatlaaa kan,,..hahha...budak poyo memang macam ni k ! usah di pertikaikan..haha..

tahun ni nini sambut with frens ajelah....maklumlaa sejak single mingle ni...kawan ajelah kan...plus yang happy sangat tue....ade kawan satu tempat keje nini pun sama besday gan nini...tu pun secara xsengaja it's appear on my bb update for friends besday dari fb...seriously terkejut giler....and dengan excitednya we all plan nak smbut together-gether you ! awwww....heheh....plus hari besday kami jatuh pada tahun baru cina....and bos kami tuh chinese lak tu...so, merdekaalaa kan....huahuahua...

hari besday nini tue, bila datang je keje...semua da wish-wish...waaa...rasa macam happy sgt...excited pun ade...hikhik....hari tu we all plan cuma nak potong kek sesama je...tapi xtawla pulak tbe2 kawan-kawan keja siap order pizza hut lagi tu...waahhh..mmg terharu giler...!

mungkin jugak nini da nak benti keje kt situ kot...so, nini dpt macam-macam hadiah from them,,speechless kejap ok.!

nak taw ape nini dapat on my besday...??????

jom......

cuba teka kat mana ni?
yeah,,inilah tempatnya..
*surprise woo..!
my dream come true..
ohh i love it
nice view
muka lepas excited haha

*memang sgt terkejutla actually...sebab nini mmg teingin sgt nak ke sini but belum mampu lagi..tp alhamdlh....ahkirnya tecapai jugak..plus yang excitednya,pasangan suami isteri from UK pun wish my besday ..happy..
soal makanan tak payah cakaplaa..semuanya nini try...rugi beb byr mahal-mahal kalo xmakan kan...hehe..

ini pula pic nini and kawan-kawan kerja nini...

kek besday kami 
*act mizi sgt excited sbb date we all yg jtuh on 23rd jan and umurnya also 23 this year
nini..?? ofcoslaa lagi muka dari dia..ahahha..
yeay ! dapat hadiah !!!

hehe...kami bertuka adiah....:)



anyway, tuk hadiah2 nini tu..nanti nini update k.

tapi tahun ni ninidapat hadiah paling mahal dalam hidup niniey..
thank for someone yang bagi tu...
very appreciate it...

:)






No comments: