i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, June 3, 2012

Cupcake appreciation day !

hye guys, salam semuanya...im back again..yeay !!!

memang terasa agak lama x update blog orkedbubu saya nih..hesy..cian plak kt dia..*sambil lap-lap and sapu segala kerawang yang ado !

almaklumlaa kalau dah buzy keje, balik pun dah malam..nak bukak blog pun kadang-kadang ajelah...fb and twitter pun online using my bb jer..tu pun x selalu dah...ish.ish..*busy sangat kan..hakhak

oklaa..cop..cop..nini just nk share and update about tajuk entry ni iaitu "CIMB cupcake appreciation day" !
actually, my ofis ade wat satu event di mana semua staff kena reka satu cupcake menggunakan kertas or apa-apa je mengikut kreativity tersendiri..dah memang terbuktilaa nini ni xberapa nak kreatif la kan..and this event not only in my dept but all the CSD dept including CIMB HQ..

untuk individual cupcake if i not mistaken, hadiahnya rm150 jusco voucher and decoration per team rm100  voucher..memandangkan team nini ade 9 orang je termasuk bos nini ade 10..so, mmg dah cukup ramaila tue..and dlm dept tu ade enam team which semuanya almost 70 staff..besar kan dept nini..? tu hanya dept nini...xtermasuk floor lain and branches lain..

masa dua ke tiga hari nak sampi hari judgement tu, team nini xwat apa-ap pun lagi..giler kentang la bila tengok team lain da sibuk deco mcm2 ! bila tanya bos...dia just say "relax..relax" hakhak..then last minute baru semua menggelabah..wawawa,,sampai nini balik keje terus rushing ke sogo beli barang-barang smpi umah kul 10mlm ok..esoknya dtg awal pagi terus deco ofis..luckily my team banyak membantu and kerjasama..and the result is.....ofcoslaa my TEAM is number ONE ! KAMILAH JUARA...haha


so,let layan pic-pic muka bangga sebab jadi juara..hakhakhak

the ladies
we all again !
posing dulu
kami comel x..? erkk
dah mcm party pulak kat ofis..
serangggggg !!!
our big family :)
eksyen !haha
dari secret admire ! *terkejut ok


our big BIG family
with my BOS mr raman 


hope korang enjoy with my blog yang tidak seberapa nak blog sangat ni sebab entry hanya kadang-kadang ajelahhhh..ngeee



anyway, hope blogger tak lupakan niniey k...

with love, niniey




No comments: