i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, June 3, 2012

akhirnya kau pergi jua....

salam guys,

dah lama xupdate blog nini ni...tapi tiba-tiba hari ni tergerak hati nak bukak blog and also tergerak hati nak follow up about kisah norma at moon punyer blog..

pasti ramai yang dah taw kisah norma ni kan...? seorang isteri dan juga ibu kepada seorang anak yang sangatla comel iaitu abd rafiq. norma for me sangatla tabah menghadapi dugaan hidupnya dan juga tak lupa untuk keluarganya yang nini rasakan cukup tabah menempuhi dugaan.

nini follow kisah norma ni since masa nini praktikl lagi at SME BANK, di mana my supervisor yang tunjukkan. yes sometime nini sangat emosi bila baca blog moon and sometime juga menangis bila baca how suffer norma life. and sejak dari tu nini xpernah berhenti berdoa agar norma kembali sihat and hidup bahagia bersama suaminya dan anak yang comel.

Norma menghidapi tumor di otak and only dapat di kesan selepas melahirkan anak. hampir setahun lebih bertahan akhirnya, beliau dijemput oleh ALLAH.

SEMOGA DIKAU DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG YANG BERIMAN.

amin.

takziah pada keluarga arwah semoga tabah dan kuat

*kisah norma juga pernah dapat perhatian dari tv3 boleh refer blog moon.


No comments: