i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, April 2, 2012

weekend wanna end

 woah...lama giler  tak update blog tercinta...tiba-tiba rasa nak update walaupun tak ade ape sangat nak cerita..
mungkin harini sedikit free...baju dah gosok..selendang dah gosok..handbag da ready tepi katil..kasut belum pilih nak pakai yang mana satu..and sambil tunggu mesin siap membasuh baju saya..so, adlah lebih baiknya saya melakukan aktiviti di blog tercinta ini..hekhek..terasa teramat rindu ingin kembali active berblog tapi apakan daya, keje dan tuntutan peribadi melebihi minat...hekhek..

keje saya ? ok saje..alhamdlh..actually sangat bersyukur kerana dah mula selesa and dapat sesuaikan diri di dalam environment kat sana...syukur ke hadrat ilahi..alhamdlh..even some time people said that my job will make me so pressure but..its really fun i think..yes..sebut je TMO people will said..wow..pressure enough? but who realise that this job will bring you happiness..this is what i feel now..=)

this job teach me u need to have your target in your life and same goes to my job scope which is i need to achieve my target..dengar macam takut kan..? yes..mula-mula im a little bit nervous..but practice make perfect..dont be easily give up..and im lucky enough by having my awesome friends or i just call them my team coz we work as a family which is if someone from us feel down then masing-masing akan buat dia gembira..even kat tempat praktikal pun nini tak rasa seronok macam nie..

but im still in learning process..and luckily sy dapat bos yang very flexible and baik..and sometime sporting..but ofcos kita kena taw batas-batas bila nak bergurau and bila nak series kan...sometime kena tegur is normal..belajar dari kesilapan..willing to learn..hehe..

and and and..my english getting better from day to day..sebab i need to talk to the customer and sometime businessman..so, i have to learn..im happy with that..:)

opsssss...baju sy pun dah siap di sidai..and now..masanya tuk saya tido..nama pun dah nak ke pukul satu pagi..esok nak bangun awal..

nite semua..happy working and happy study 

with love, niniey

No comments: