i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, April 13, 2012

perasaan ini

entahlaa ape perasaan yang aku rasa sekarang..berkecamuk..macam-macam ada..yang pasti rasa sangat-sangat down...why benda ni tiba-tiba datang balik..? kenapa time aku baru nak happy dia muncul balik..kenapalaa time aku da nak ok..ade je benda yang tak patut and yang aku tak nak taw tu tiba-tiba berlumba-lumba datang..??
yes..mulut kata benci..but hati...? hanya TUHAN je yang taw..i can't describe it..im just really need someone to cry on...sometime terasa rindu kenangan lama bila ada yang menggamit..huh..

HANYA TUHAN SAHAJA YANG TAHU APE YANG TERSIRAT DI HATI INI..

Ya Allah, kuatkanlaa hati ini, berila diri ini hidayahMU..

Im just really need "petunjuk" dariMU..

No comments: