i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, January 6, 2012

PERFUME AGAIN...!

assalamualaikum semua..and salam tahun baru jugak k..hehe

tonite nini nak kongsi kegembiraan nini kat blog ni...biasalaa..bila da ade mood nak berblog ni...macam-macamla nak bercerita kan..hehe..

yang paling nini happy bila kali ni nini dapat minyak wangi jenama ISSEY MIYAKE and ofcosla from japan kan...mula-mula niat nak temankan kawan nini ni shopping baju dia kat klcc....alih-alih...dia cakap perfume yang nini pakai ni xbest sgt...!! errrr...siot je kan..penat i kumpul duit nak beli paris hilton tue taw !!!
then dia hanya sempat beli SK II je for oily skin...then got 20 ringgit voucher...and dia bagi nini shopping gan voucher tu and nini terus ingt nak beli jean padini...*tu je yang mampu dengan gaji skrg...huhu..tp alih-alih xjumpa tempat plus klcc da hmpir nak tutup..then dah hampir putus asa xdapat beli pape i give the voucher back to my friends..hohoho...*frust yer..!

then sambil jalan ke kawasan perfume boleh pulak dia berhenti nk test bau...mulanya dia nak tengok chanel tp  dlm parkson xde for perfume and the voucher valid only in parkson then after terpandang je ISSEY MIYAKE ni terus pg test sbb dia ckp die suka bau ni..after try then dia terus beli nak pulak skrg tgh sale chrismas...wow...harga lagi mahal dari perfume paris hilton nini taw ! klo nini nak beli...mampu x mampu laa...tgh bulan da makan meggila jawabnya,,,huhu...

nak tengok perfume baru nini yang nini da mula suka...???

jeng...jeng


issey miyake

my new perfume :)



*now tgh kumpul duit tuk beli jean and body shopp punyer loose powder pulak..sebulan satu barangla jawabnya....huhu...


No comments: