i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, January 27, 2012

bila semua barang ada less 10%

harini excited nak berkongsi kegembiraan nini...
almaklumlaaa...sapa tak gembira kalau dapat shopping sakan...tengah ade less pulak tu...time ni laaa nak kejar semua barang berjenama kannn...bila normal price...tak mampu nak beli kan...hekhek....
hasilnya....sekali shopping...haaa..ambik kaw.....tapi xdela banyak sgt....cuma sangat happy bila barang yang kita nak semua da dapat....hip..hip..horray !!!

less 10% ni untuk sapa yang ada pass kerja jer...nini ada ker..??? owhhh..jawapannya mestilaahh xde kan....so, mcm manalaa  nak dapat less 10% setiap semua barang ni kan..?.hehehe..ape lagi...pinjam orang punyalaaa...itulahh untungnya kalo kenal and baik dengan ramai orang kan...hikhik...hasilnya...nini dapat sepasang kasut Vincci,and dua pasang kasut jenama Esarli...baju pulak....dala tengah da memang ade sale...tambah pulak 10% yang kita leh dapat..wow...seronok tak terkata la kan....tapi sempat sambar sehelai baju seed and google ajelaaa...and yang paling excited sekali bila dpt jugak miliki jean Padini yang season habes tu........penat berbulan usha je dari jauh...last-last dapat jugak miliki.....alhamdlh...

lagipun nini da nak berhenti kerja kt sana...so, masa ni laa nk shopping habes-habes kan....beli pakaian untuk office wear pulak....wink...wink...

No comments: