i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, January 27, 2012

bila semua barang ada less 10%

harini excited nak berkongsi kegembiraan nini...
almaklumlaaa...sapa tak gembira kalau dapat shopping sakan...tengah ade less pulak tu...time ni laaa nak kejar semua barang berjenama kannn...bila normal price...tak mampu nak beli kan...hekhek....
hasilnya....sekali shopping...haaa..ambik kaw.....tapi xdela banyak sgt....cuma sangat happy bila barang yang kita nak semua da dapat....hip..hip..horray !!!

less 10% ni untuk sapa yang ada pass kerja jer...nini ada ker..??? owhhh..jawapannya mestilaahh xde kan....so, mcm manalaa  nak dapat less 10% setiap semua barang ni kan..?.hehehe..ape lagi...pinjam orang punyalaaa...itulahh untungnya kalo kenal and baik dengan ramai orang kan...hikhik...hasilnya...nini dapat sepasang kasut Vincci,and dua pasang kasut jenama Esarli...baju pulak....dala tengah da memang ade sale...tambah pulak 10% yang kita leh dapat..wow...seronok tak terkata la kan....tapi sempat sambar sehelai baju seed and google ajelaaa...and yang paling excited sekali bila dpt jugak miliki jean Padini yang season habes tu........penat berbulan usha je dari jauh...last-last dapat jugak miliki.....alhamdlh...

lagipun nini da nak berhenti kerja kt sana...so, masa ni laa nk shopping habes-habes kan....beli pakaian untuk office wear pulak....wink...wink...

Friday, January 6, 2012

PERFUME AGAIN...!

assalamualaikum semua..and salam tahun baru jugak k..hehe

tonite nini nak kongsi kegembiraan nini kat blog ni...biasalaa..bila da ade mood nak berblog ni...macam-macamla nak bercerita kan..hehe..

yang paling nini happy bila kali ni nini dapat minyak wangi jenama ISSEY MIYAKE and ofcosla from japan kan...mula-mula niat nak temankan kawan nini ni shopping baju dia kat klcc....alih-alih...dia cakap perfume yang nini pakai ni xbest sgt...!! errrr...siot je kan..penat i kumpul duit nak beli paris hilton tue taw !!!
then dia hanya sempat beli SK II je for oily skin...then got 20 ringgit voucher...and dia bagi nini shopping gan voucher tu and nini terus ingt nak beli jean padini...*tu je yang mampu dengan gaji skrg...huhu..tp alih-alih xjumpa tempat plus klcc da hmpir nak tutup..then dah hampir putus asa xdapat beli pape i give the voucher back to my friends..hohoho...*frust yer..!

then sambil jalan ke kawasan perfume boleh pulak dia berhenti nk test bau...mulanya dia nak tengok chanel tp  dlm parkson xde for perfume and the voucher valid only in parkson then after terpandang je ISSEY MIYAKE ni terus pg test sbb dia ckp die suka bau ni..after try then dia terus beli nak pulak skrg tgh sale chrismas...wow...harga lagi mahal dari perfume paris hilton nini taw ! klo nini nak beli...mampu x mampu laa...tgh bulan da makan meggila jawabnya,,,huhu...

nak tengok perfume baru nini yang nini da mula suka...???

jeng...jeng


issey miyake

my new perfume :)



*now tgh kumpul duit tuk beli jean and body shopp punyer loose powder pulak..sebulan satu barangla jawabnya....huhu...


STORY MORY

waaaa...my first entry for 2012 !!!

sekejap je kan..da pun masuk tahun baru...bermakna..angka umur kita pun meningkat satu lagi tahap..
sangatlaa xseronok...
azam tahun baru..????
mesti semua sibuk duk simpan azam tahun baru kan..?
kalo aku....
entahlaaa...tak sempat nak fikir lagi...mungkin terlalu busy dengan kerja..kerja..kerja jer..
tapi..yang pasti...aku ingin menjadi seorang wanita yang lebih tabah..lebih kuat di masa akan datang...
pengalaman yang da sedia ada di jadikan pedoman untuk hari-hari akan datang..
cuba memaafkan sesiapa jua yang menyakitkan kita pada tahun lepas seikhlas hati..
azam aku jugak...ingin menyambung ke peringkat ijazah pada tahun ini...
hopefully azam ni berjaya....
then ingin mendapatkan kerjaya yang lebih baik..yang pasti...awal tahun 2012 ni aq mesti dah ada lesen memandu...hahaha..
setakat ni baru L je xabes2..ops !

*malam new year 
jika tahun yang lepas..aku menyambut bersama kekasih hati...
kini aku lebih happy sebab sambut new year bersama familiy tercinta..
alhamdlh...family kat kampung datang ke kl untuk kenduri doa selamat to my sister sebab dah pun ada rumah sendiri..semi D di banting...

plus sambut besday si cilik sofia yang da pun berumur setahun sebulan kini...
*hyperactive !!!


anyway...happy new year all..semoga semuanya di berkati semua..

* jumpa cik nadia bayu kat sogo tadi...
sangat kecik molek and comel la dia kt luar...
sangat sweet...!!!

hehe