i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, December 28, 2011

i got you !!! HORRAY...~

GEMBIRA TAK TERKATA.,Itulah perasaan aku now...!!! hehe...ops...sudah agak lama nini xupdate blog ni kan...tah ade orang ingat lagi tah tidak la kan...tapi xperlaa..nama pun menulis untuk kepuasan diri sendiri kan...nak taw kenapa nini happy sangat-sangat sekarang..??? sebabnya...sebab.....ermmmmm......


nini dah dapat beli PERFUME PARIS HILTON, JUST ME ni...

taraaa....

PARIS HILTON, JUST ME

bukan senang nini nak dapat perfume ni taw...dari dulu lagi nini suka bau dia tapi nini cuma mampu pakai yang akak nini pnyer jer...bila pakai perfume ni..satu hari pun tahan lagi bau dia..sampai manager tempat keje nini dulu pun pernah tnya jenama ape yang nini pakai...

and now...i already grab it...nak pulak sekarang nini tengok kat sogo ada sale...then ape lagi...
terus grab jerla...lagipun harga yang nini survey dulu around two hundred something but now da jadi rm195..
plus nini dapat lima sample minyak wangi yang terbaru taw..tapi nini bagi kawan-kawan sikit and simpanan nini jugak...sebab yang paling penting, nini da dapat just me niniey..:)
sebab dapat sample banyak tu pun sebab pandai puji "akak-akak" lembut kat sana you !
terus dapat banyak ! awwww...

antara sample yang nini dapat yg ada pada nini sekarang...


memang happy sangat da dapat ni..bolehla nini pakai time majlis kt rumah baru akak nini nanti kt banting...heheh..
okla guys...nak tido daa....esok nak keje lagi....

smile always....