i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, November 24, 2011

ohhh TWILIGHT BREAKING DAWN wait for me..here i come !!!

5.....3.....2......1.....


tetttt....

ahha...saje wat gimik xjadik....!!! tah pape la nini ni kan...haish..biasalaa kalau besok keje tghr..and da lama rasanya tak tido lewat macam ni...tapi lewat pun baru kul 12 lebih kan...janji lepas update ni niniey p tido yer..!!
*berjanji pada diri sendiri...

yang nini nak gtaw nyer ni..perasaan betapa excitednyaa nini nak p tengok movie twilight breaking dawn part 1 nanti..cerita yang gile miler nini suke bapak segala mak kaw laa kan..sume ada...citer ni mmg nini tertunggu-tunggu dari dulu lagi...sampai twilight movie sebelum ni nini pi tengok dua kali citer yang sama keyh...betapa im fanatik for this twilight wooo...kali ni..nini nak  tempah awal-awal...tapi sebabkan nini tak dapat cuti lagi...minggu depan baru nak p tengok...:( sob..sob...sabar nini sabar..!!

dulu sampai nini pernah cakap kat ex nini (before jadi ex la..haha..) kalau dia xnk temankan and kawan-kawan pun xnk temankan..nini sanggup tgok wayang sensorang ! tapi nini taw akan ade yang sudi temankan...paling tak pun...bila sogok nak bnjew....kan...tapi ofcosla tak macam tu kan...sebab kawan nini pun nak p tengok citer tu gak and nak temankan nini...so, ape lagi...jangan lepaskan peluang ituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

so guys...sape-sape yang da tengok dulu citer dari nini....sila jngan bercerita to me ok..!!! tak sabar giler nak hayati citer tuh....haish...

hopefully memuaskan hati ~love~
so sweeet..!!!!!



No comments: