i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, November 21, 2011

majlis anugerah dekan 2011

salam all..

hari ni niniey cuti...so bolehlaa update blog nini nih kan....hari ni teringin nak update tentang majlis anugerah dekan yang nini pegi last month...*baru nak update ok ! even kat fb ke kt blog ke..orang da lapok da..hahaa...
xperla kan..blog ni kan..like my diari..cuma xdela sume benda nak bercerita kan...

Majlis tu berlansung pada 8 September 2011 di Saloma Bistro, KL..

on that nini still lagi praktikal..hari khamis...but, mintak cuti from my boss laa...lagipun ade invitation card...so, okla kan..masa tu excited plus berdebar-debar pun ade...sume sekali lahh kan...nasib baik akak nini sponsor baju...so,tak perlu lah beli kan..before dapat invitation card tu...nini dapat mesej from majlis perwakilan pelajar KPTM that say:

Msg from AJK Mjlis Anugerah Dekan : Tahniah atas kejayaan anda memperoleh angrah dekan bg semseter 2010/2011. Pihak kami ingin menjemput anda ke majlis tersebut pada 8 sept 2011 bertempat di Saloma Bistro KL, berpakaian formal/baju kurung.kami minta kerjasama anda untuk memberi maklum balas terhadap jemputan ini selewat-lewatnya 5 sept 2011. Terima kasih, Selamat hari raya.

nini dapat mesej ni dua hari before raya puasa...so, kalo xready baju pun ley je pakai baju raya kan sebenarnya...tapi mesti mau special skit la kan..my first time dapat nih...! jakun la kejap..

on the briefing session, nini xdapat dtg but nasib baik my junior mellisa yang jugak dpt invitation tlg wakilkan and ambikkan card untuk nini and dua lagi kawan nini ika and murni yang sama dapat..so, kiranya batch nini iaitu semester nini kami bertiga la wakil..alhamdlh..rezeki Tuhan..

Majlis tu start kul 10 pagi..and di beri pilihan sama ada nak pergi sendiri or berkumpul di kolej and naik bas...tapi nini pergi sendiri gan kawan nini ika yang stay umah nini...nasib baik ade driver yang sudi hantarkan...hehe..so, kami sampai around 8.30 pagi and we all yang paling terawal...actually sebab takut jam..biasalaa kalo pagi-pagi time orang nak p keje kan..so, ktorang amek inisiatif sendiri..disebabkan saloma bistro tu xsediakan breakfast, so we plan to breakfast at concorde Hotel yang bersebelahan jer dari saloma tu..jalan kaki pun boleh...tapi penat sikitla sebab masing-masing pakai heel kan..hehe..tapi yang xbley blah tu..breakfst hanya minum dua gelas and ambik sedikit kuih and mee goreng dah mencecah seratus lebih..
nasib baik ade orang belanja...hehe..:)

lepas je bekfast, kawan nini da nak gerak p keje dah..so, tinggal nini and ika jer..penat menunggu sempat jugakla kami snap-snap pic dulu kan..around 10.30 baru mereka sampi...huh..maybe ajk tu xtaw kot jalan tu jem...so, xperla kan....

overall majlis tu berjalan lancar...cuma mc banyak tersasul nak sebut nama...almaklumla nama sorang-sorang bukan men lagi panjang yepp..hehe..tapi yang paling best..bila music yang di pasang time chairman kptm, Dato Haji Yusoff bin Harun sampai tu gile gempak..ala-ala james bond gitu..haha..makanan kat sana pun best..so, tanpa banyak mengomel..jom la layan pic kami..:

breakfast at concorde with ika :)

1 Malaysia !

kami berlainan meja tapi sempat lagi mencilok duduk bersama..hehe

my junior :)
my junior jugak..hehe
yeay !!
nak ambik gambar kat sini kena beratur taw !!!

duduk macam pengantin plak..
bekfast time
testing di toilet !
artis KPTM :)
snap snap !

my new friends :)

inilah trofi kami..*Even plaque je..saya dapat satu ika dapat dua.. xaci !!!

ini pengalaman paling seronok and bermakna sangat kat nini sebab atleast i got peluang ni walau sekali kan..and tak kesahlaa ape orang nak cakap..yang penting kita taw kita berjaya atas usaha kita sendiri kan..bukan usaha orang lain..mungkin ni jugak hadiah untuk nini setelah alami bermacam-macam dugaan semester ni..tapi Tuhan maha mengetahui...syukur ke hadrat ilahi..yang pasti..nini dah membanggakan mak abah nini kat kampung dengan kejayaan ni...walau tak seberapa mana pun kan..ahahah...

actually nini tak percaya pun nini dapat result mcm ni..tapi bila ika yang kira and berkali-kali yakinkan nini..baru la yakin..haha...kawan nini cik ika ni...every semester dia dapat deans list taw...gempak kan..?? sy baru je sekali..mungkin kena badi dia kot...heheh....

No comments: