i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, November 11, 2011

kenapa jadi macam nie..??

tak taw mana nak mula...yang pasti sedih sangat now...sedih sebab ape..??
entahlaa..macam-macam..macam-macam benda yang datang...paling mnyesakkan hati...bila saya dah lukakan hati someone yang begitu baik to me semata-mata i cant give what he expect from me..im sorry...my heart didnt say anything yet..i tried...but it also give the same result..im sorry dear....

just hope for a miracle to come in my life..

tengs to all someone yang banyak happykan my life now...that bring my life getting better and better...make me more matured and strong enough..i love u all..tengs..

maybe its time to get a colourful life..sametime it turn up and sometime turn down and sometime its hanging..so, we need to decide it...haha...xtaw ape yg aku mengarut nih...biasala kalau hati dah haru biru...

ape-ape pun..wish me luck for my interview tomorrow...wow ! da pukul 2 pagi blom tido lagi..

selama ni da berzaman xupdate blog malam ni jugak die nak pilih kan...haish...hati oh hati...

oklaa...nak chow dulu...even hati sedih..hidup kena happy...baru akan ade penghujung yg happy kan..:)

nite all...~

No comments: