i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, November 19, 2011

hampir pengsan...PMS !!!

salam guys....watpe tue...online yerp....haa..haaa...haa...???

hari ni nini nak share what going on during my working time..seperti yang korang tak taw...nini dah keje da...tapi as a part time aje before continue my study nanti....and this is my fifth days nini kerja...seronok overall...alhamdlh...rezeki ALLAH :)

hari ni, nini bangun awal...and today is my first day im PMS..bangun pagi je terus mandi..so, kat situ nini dah jimat masa sikit tuk solat subuh..lepas dah siap gosok baju...terus bersiap then sempat jugak goreng karipap and roti segera..hehe..as a my breakfast today and as usually with tea o panas ofcos..!

lepas da siap breakfast terus keluar rumah sampai agak awal setengah jam...and relax dulu with rakan sekerja sebelum masuk keje....after setengah jam berlalu...dah mula rasa sakit pinggang and rasa sesak di dada dengan tiba-tiba..nak pengsan...nak muntah..semua ada...then dah tak tahan...terus masuk ofis and rehat..nasib baik bawak menstrual pil together sebab akan dapat agak this matter will happen suddenly...and my boss suruh rehat and tido dulu if xlarat..and boleh balik rehat kat rumah kalo nak,....but im prefer to stay at ofis sebab tak tahan nak balik....sakittt.....~

after get rest in two hour..luckily dah rasa okey ckit lepas letak minyak angin....sangat-sangat sakit and hopefully nini tak alaminya lagi....hopefully...maybe ade betulnya kawan nini cakap...badan mungkin terkejut sebab penat and tak cukup tido......ish....i need to change and manage my time now...yes...kena !!!

nasib baik jugaklaaa esok nini tak jadi test komputer sebab cikgu nini tuh emergency balik kg lagi....asyik-asyik cancel  jer.....hopefully selasa ni jadila kaannnn...malas nak membaca sebenarnya..ahah...

after abes keje...kawan nini ajak lepak dlu and nini prefer lepak old town tuk relaxkan diri..but bila ramai sangat orang...ktorang lepak subway aje...and nasib baiklaa dia sanggup anta nini nek ke tren...kalo x mau takut gak jadi pape lagi time-time badan gah tak larat tu kan...haish...

and now...nini da nak tido daaa....kalo xgantuk and penat...rasa sayang sgt nak tido..but have to...i need to disiplinkan diri now...!!

so guys...happy weekend yaa...but i keje sok..:(

No comments: