i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, November 13, 2011

Go-kart time !

hye all..salam semuanya...agak lama nini xapdet blog ni kan...dah berzaman !!! hahaha...
ekceli, nini nak share pengalaman nini main go kart last saturday..waahhh memang seronok..!! mula-mula sangatla takut...tengok dorang siap men racing lagi..woah....hati dah berdebar-debar..kot-kot laa time wa drive nanti tibe-tibe tersasar jauh...malu den...hohoho..

tapi..bila da naik...waa...seronok woo...first lap agak nervous jugaklaa...xbiasa sgt..nak-nak banyak selekoh tajam and nini xbiasa lagi...but nasib baik dapat handle dengan ok..second lap going well..haha...then last lap..nini xpandai nak benti...orang benti kat tempat dia..nini terlajak jauh..hhaha...xpasal dapat free one lap...seronok..! mula-mula segan giler bila ramai yg tengok..nasib baiklaa tak terbabas mana-mana...

Untuk go-kart ni..sekali bayar untuk tiga lap..lap dia pun boleh tahanlaa...so, puas hati laa untuk nini yang baru pertama kali try nih...

ini lepas dah abes..dapat percuma 1 lap..hehe

ni pulak, time tgh cuak giler..tapi xde org perasan...haha


ok..tu jer gambar yang ada..nextime kalo ade rezeki and ade orang nak bawak lagi...boleh juga....hehe...

ok yang ni pulak pic yang nini nak share time nini pegi night safari...

hanya dapat bergambar dengan gajah jer..:(

bagi nini nigh safari dia xseronok and puas hati..sebab gelap xnampak ape-ape sangat..plus nini takut nak tengok binatang ni malam-malam..biarlah orang nak cakap nini ni penakut tapi..memang nini takut pun..!! malam-malam dalam hutan lak tuh.....fuh...kalau nak pergi pun kena pergi dalam sepuluh orang..ramai-ramai baru nini berani...!!!

No comments: