i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, October 4, 2011

JB TRIP

wahh..wah..wah...lamanya tuan blog ni menyepikan diri...taw-taw je muncul entry ni kan..hakhak....well...besela sejak ber"praktikal" nih...busy mengalahkan orang yang berpangkat manager taw..hahah...tp alhamdullah dalam masa busy berpraktikal tu ade jugak masa yang i curi pergi makan angin ke johor u....haahha...main target i ape lagi...amek sijil la kan....wah.wah.wah....rindu taw kt sekolah lama saya.....tp alangkah terkilannya hati bila sampai dah lewat...tak sempat jumpa cikgu-cikgu kesayangan saya pun taw..hukhuk..cuma dapat jumpa sorang cikgu je..tu pun bukan yang ajar nini...tapi terharu bila dia ingat nini lagi taw walaupun dah 4 tahun beb...lama jugak kan..kan..??? so, alhamdulh....segala yang penting nini urusan nini kat sekolah tu dah selesai....syukur sangat..! then after ambik sijil...i terus ke Johor Bahru sebab kawan i si jee tu tgh ber"praktikal" lagi and balik kul 5 ptg..so, memandangkan baru pukul 12.30 tghr..kawan saya adan pun nak pergi solat jumaat..thenn we alls terus la menuju ke destinasi seterusnya la kan...sampai di JB..terus ke sessi mengenyangkan perut saya yang sedia lapar nih then bammm...zzz....hahaha...esoknya pulak....i meet my friends chacha becoz nak sangat jumpa anak dia yang sangat-sangat comel yang tak boleh di gambarkan...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......geram..geram.......*terbayang-bayang taw sharnaaz daian..!!! sampai aty wat untie niniey camni taw..uhuk...!!! so, we meet at jusco tebrau sambil melantak NANDOS...after selepas sesi bertemu dan berpeluk mesra bersama...kami berpecah memandangkan nini nak jumpa si kawan nini jee pulak at batu pahat...nasib baiklaa driver ade GPS..so..xdela sesat kannn..but when i call her and she didnt pick up call from 4 pm to 7.30 ok..!!! sebabkan geram gan si jee ni..terus we all plan gerak balik..tp tetibe pulak la nk makan bakso...so, satu batu pahat cari bakso taw..haha..time nak balik ke kl tu pulak tibe-tibe si minah gedik jee ni call...cakap nak jumpa and suh patah balik...nasib baik dekat lagi time tue...so, we only meet around half an hour sbb kesuntukan masa,.actually rasa xpuas....macam-macam nak sharing..but...memandangkan masa yang dah lewat we all berpisah at 9 pm...hukhuk...jumpa lagi jee....mwaahhh..mwahhhhh..hahahaah....around 11.45 pm baru sampai my home and we all sempat bergambar dulu u all....mestila wajib kan bergambar tue....hehe.....

so jommmm layaannnnnn.....zasssssss...................................


sharnaaz wit untie nini yang cute macam dia...ngee :)

sharnaazzz...pandang cameraaa plssssss.....!!!!

ohh sharnaazz untie mintak maaf sebabkan letak pic sharnaaz yg terlebih cute ni..
sebab muke untie comel masa nih...hikhik..*perasan je..

budak tenbam...eeeii geram...!

sharnaaz..pandang camera pls..!!

shrnazz with his papa..
with his mama pulak...:)

ini pulak si jee...*dua-dua muka comot bab terkejar-kejar...arghhh....need water pls...!!!



nasib baik ade yang sudi jadi cameraman taw !


okla ea...memandangkan kecemburuan si broadband celcom saya nih...makanya..harus di stopp kan di sini dulu yaaa...

*menghitung hari..






Enhanced by Zemanta

No comments: