i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, September 25, 2011

achery ! interesting

for the saturday activity...no more work and oti..but having a good day with somebody...saturday jugaklah masa untuk balas dendam pada tido saya untuk seminggu..ley bangun lewat..lepas je subuh then bammm...sambung tido...ahhh syoknyaaa...!!! terus mata da mula rasa ngantuk now.....

today bangun je terus mandi...cuci baju and my hamster+their home..kemas katil and terus to ampang meet my sis then accompany her to the kl sentral and then terus gerak with somebody to jalan-jalan cari pasal...starting with VIVO HOME sebab xpenah pergi then terus ke genting tanpa was-was sebab tiada arah nk di tuju..tengok wayang..?? takde citer yang menarik..! boling..?? no idea where...so, ape lagi pecut je kete terus ke gentingla kan....only 40 min da ade kt sana..rasa macam kejap je..

then pusing-pusing cuci mata, sebabkan da lewat, so no idea nak main ape..lastly we go to archery game...wow...my first time experiences....good..! seronok...excited...but bila tengok asyik melayang dan berterbangan ke serata tempat je anak panah tu..rasa tersangatla down..hukhuk..then instructor tu tgk mcm kesian je budak ni *nak kata tangan xbedung dulu..mak cakap da bedung...xtawla kenapa..ish...dia pun ajarla lagi sekali...sebab da intai anak panah orang sebelah da abes and nini banyak lagi..dengan murah hatinya i give him my anak panah....haha...

after main game tue...pusing-pusing lagi kejap then terus turun daripada genting tu...sampai je rumah, mandi and siapkan diri..terus je update blog ni...hahah..then this is the result...gaya enrty yang lansung xmenarik sebab mata da gantuk tapi degil jugak nak update entry malam ni jgak memandangkan esok masih cuti...huhu..so...enjoy guys....

*excited nak main lagi..!!!


1 comment:

MJH said...

wow interesting sport and a good past times. I wanna try it too looks fantastic.