i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, August 29, 2011

bila sambung shopping raya di kg...

uhuks...sebelum apa-apa mukadimah yang nini nak merepek nt..nini nk cakap yang nini sedih sangat-sangat....sebabnya..sebab...sebab...uhuk..uhuk.....sebab wet nini da nak abes dah...uwaaaaaaa.....sedihnyaaa..sedihnyaaaaaaa.......sob..sob...sob...

almaklumla nini xsempat nak shopping sangat kat kl...asyik pk nak OT jer...sampaikan kasut raya pun shopping last minute..tapi alhamdulih...nini dapat ape yang nini nak...plus nini dapat hadiah lagi from someone taw...eheheheh...nak taw x nini dapat ape.. nk taw x...???? jeng..jeng..jeng...!!!!! nini dapat.....handbag sembonia yang paling mahal kat butik tu taw....! wow, masa dapat tu..rasa terkejut giler-giler...actually, nini yang nak beli beg...tp beg guess..disebabkan sogo da lama wat sale..and nini pulak mase tu xdapat gaji lagi..so, nini xdapat beli lagi beg guess tu...bila dapat je gaji, nini terus g sogo tu nk cari handbag tue..tapi kan..tapi...nini tak jumpa dah....dah xde....uwaaaa...masa tue....cam nak nangis jer...dala da lama nini nk beg guess tu..bila tgk design yang len...ada satu yang nini berkenan, kawan nini pun berkenan with the design...tapi..bila tengok harge dia...five hundreds something woooo...terus nini telan air liur....uhuks....alih-alih..nini beli handbag elphe jer...after sale below hundred...so, nini terus angkat tanpa fikir panjang...nasib baik design dia ok jgk..tak de la nini rasa terkilan sangat...nini just meluahkan rasa kecewa bersama akak ofis nini and kawan nini jer..but...esoknya bila someone ni ajak jumpa...terus dia bagi kejutan kat nini..! seriously terkejut sangat-sangat sampai nini xnk terima..hukhuk..

and sampai je kg, esoknya nini terus ajak adik g shopping barang rumah...teringin nak belanja keluarga..walaupun taw gaji nini ciput je pun..haha..nama pun praktikal kan...hohoho...tapi kan..tapi...kawan nini yang sama prkatikal di bank tu pun ley dapat hampir 2k taw...macam gaji orang bekerja lak kan..?? padahal baru prktikal....btul la manager nini cakap masa mula-mula nak masuk situ..dia cakap..kalo kita rajin keje, gaji ley dapat lg byk..uhuk,,,tapi sebabkan nini perempuan...xdela nk keje teruk sgt kan..keje setakat yanng mampu ajelah...hukhuk..

now kat kg, nini nak luangkan masa puas-puas..lepas ni da susah da nk balik kg...tp yang syokknya..nini lg sebulan lebih nk abes bljr...wow...seyes xsabar woo...nini nak buktikan masa depan nini pun cerah...student pun ade masa depan gak..nini nk buktikan kt sapa yang cakap student tu xd masa depan tu punya tanggapan yang salah sama sekali..sume tu rezeki masing-masing kan..kita tak patut cakap macam tu...so, nini akan cuba buktikan yang nini akan berjaya...yahooo..

ok2...nini nk sambung wat keje...tadaaa.....selamat hari raya semua...:)

No comments: