i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, July 31, 2011

selamat berpuasa !

pejam celik..pejam celik....dah nak berpuasa pun besok ye...mcm xcaya pun ade...cepat je mase berlalu...tambah-tambah bila pegi sogo ade megasale...wahh..mcm dah nak raya dah pun rasanya....hahaha...semua orang sibuk nak jahit baju raya....nasib baik, baju raya nini macam biasa...serahkan je kt mak..juz cakap nak warna ape jer...macam tahun lepas..hehe..senang...and paling terharu, niniey dapat hadiah from someone..hadiah untuk raya...tengs dear..!!!! 

nini harap bulan ramadhan kali ni akan lebih bermakna untuk nini...and bulan ramdhan kali ni...adalah bulan ramadhan kedua nini bertudung...alhamdullh...kekal jugak..and insyalh after ni, nini akan kekalkan begini...mudah-mudahan...

di sini jugak niniey nak mintak maaf if terkasar bahasa pada semua yang membaca dan mengenali diri nini..terambik termakan terpakai..semuala k..semoga kita semua mendapat berkat di bulan puasa ni...insyalh..

*muke saya yang poyo..(poyo = cantik) hekhek..

oklah...my last words...salam ramadhan semua....:))))

with love, niniey rasyed..

4 comments:

mrs.asrafovic said...

salam ramadhan...
kamu maken poyo..
poyo= cantek..

hehehehe..:P

CiK niNiEy said...

hehe..yeker syg..???? tengs..awak pun cantik :) nanti cakapla byk kali i poyo ye..hehe..:)) mwaahhhh

Amalia Zurahim said...

cantik...sweet sgt...lame tk terjah blog nini....oh yes...akak dh start jual macaron tau...lupe nk gtau nini awal2....

CiK niNiEy said...

HAHA...tengs akak comel..:) nini da jarang update blog sbb bz praktikal..haa yeker..?? nini order time nk dekt rasa still akak trima x..????