i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, July 17, 2011

i mish my mom..i mish my dad..i mish my family...rasa nak nangis..:(

rinduuuu sangat-sangat kat kampung...seriesly nini da tak ingat bila kali terakhir nini balik kampung...mungkin da 4 bulan or lebih...im not sure..but terasa lama sgt...tadi bila kol mak...dia cakap, kt sana musim durian...semua da makan and rasa durian..then mak tanya, nini da makan durian belum...and mase tu rasa sebak sgt...nasib baik masa pegi penang haritu nini sempat singgah makan durian kat atas bukit..nini pun xtaw ape name tempat tu exactly, just follow je orang bawak..and bila mak tanya everything ok x...tak sanggup nak cakap lebih2..just make her happy and fikir im okay here...yes, tak susah nak berlakon dalam fon...if rasa tak tahan then just letak fon and tarik nafas and kol balik wat2 cakap tadi tiba2 terputus...simple kan..huhu...sometime nini tak boleh dengar suara mak lebih2..and bila ade probs pun..niat nak bercerita but bila kol rasa sebak yg dtg dulu...so, terpksa cancel and tukar topik..huhu..sometime orang len susah nk faham masalah kita..even keluarga sendiri but..cuma mak yang sentiasa faham kita...series..nini rindu sangat nak balik kampung..rindu nak tido puas-puas...makan best2 lauk mak masak...main gah anak buah...gado gan anak buah umur 4 tahun and kacau anak buah umur setahun lebih...hahaha...kalau nini balik mesti mak bising...asyik kacau je dorang..hahah..seyesli rasa sedih sangat nini asyik susahkan mak and abah je kt kg..sebab tu azam nini tinggi nak wat dorang happy...cume i need time...hopefully kalau xdapat balik skrg pun..nini dapat cuti raya ni lama sikit...atleast berbaloi jugak penantian nini nih...and mungkin kejayaan nini dapat result this sem pun sebab nini xhenti-henti mintak restu dari dorang...setiap kali ade paper hari tu..nini akan kol mak dulu..after mak..nini kol ayah...and nenek..mintak restu sorang2...setiap paper yang nini akan jawab...itulah rutin nini...plus nini akan baca yasin setiap kali solat lima waktu and minum bila nak study...mungkin tu jugak salah satu punca kejayaan nini..alhamdulh....hopefully nini dapat balik kg raya ni and dapat cuti lama sikit....doakan yerp....

with love, niniey rasyed....

No comments: