i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, July 26, 2011

curi update kat ofis..ngee

waahhh...penat mencuba..lastly dapat gak bukak blog..hahahahaa...*gelak jahat....then ape lagi....tangan pun laju la kan...lama xbergosip kt blog nih..hehe...siap lunch cepat2 sebab nak masuk ofis update blog...huhu...siot je kan niniey nie..?? hehe..yela...skunk ni xley da lepak cafe nk online...asyik busy je memanjang..sabtu kadang2 keje..then ptg tu kuar pulak berjalan..ahad pulak akak umah ajak jalan-jalan..shopping barang-barang nini and my hamster..amboi, makanan dorang da mahal taw..!jenuh nak beli jer..haish..nasib baik bulan lepas akak nini belanja satu...nasib baik jugak gaji nini da masuk walaupun penat menunggu..orang lain da nak dapat gaji kedua..nini baru nak dapat gaji pertama nini huhu..yang penting gaji nini ni..nini nak belanja and belikan something kat mak and someone yang banyak tolong nini and ada dengan nini selama ni..and tak sabar jugak nak jumpa and hang out balik gan kawan nini..sedih je bila dorang kol ajak lepak..then nini cakap...ohh..still in ofisla beb..xbalik lg...ayoo..kalah staff tetap keje kan..hokhok..but, memang hr byk keje pun..banyak benda yang nini baru belajar...and bos-bos kat sini pun baik..okla kan..now, umah sewa nini da nak pasang streamyx..insylh..coming soon..hari-hari nini update blog..hahaha...

okla..nak smbung keje balik dah..da janji gn my bos..dia nak banjew mcd...jgn jeles u all...heheeh


salam rindu..niniey..

2 comments:

Lulu Caldina said...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

CiK niNiEy said...

tengs dear lulu....u too..selamat berpuasa....have a nice ramadhan dear...:)))))