i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, July 31, 2011

bila niniey jadi lone ranger dan pandangan diri nini about single...

woahhhhhh....bestnyer dapat berblogg...seyes...rindu giler la nk bergosip kt belog saya nih...rindu..rindu...!!!
maklumlaa...sejak duk umh baru ni...mana sempat nak online sgt...streamyx pun br berura-ura nak pasang....hesy...cian kan.....weeekend jela br dapat online puas2....lepak je oldtown or stabak sorang-sorang...layan fb and blog puas2..hahahaha...but today....my last day dapat online di stabak di siang hari....after dis...sebulan i kena tahan online u....nak online free..balik jela ampang....sob..sob...sedih kan,....kan..?? tapi nasib bek jugak kt ofis tu boleh bukak blog..tp sorok-sorok la kan...tak best taw..!!!!

but nasib bek jugak ladi lone ranger for sunday ajer....during weekdays nini keje..keje..keje,..then saturday, i pun keje di sebelah pagi then on afternoon or evening..nini g dating...wahhh...dating..?????????????? jeng..jeng...jeng....hahahahaha....

hmm...tak taw nak express mcm mana..susah jugak kan kalo da jadi single ni..i mean..jadi perempuan ni..setia susah..tak setia lagi kena kutuk kan...hehe..mungkin lumrah dunia...normal la kan...as long as kita ambik sebagai sesuatu yang positive....sometime seseorang, bila dia da putus dengan gf@bf dia..cepat je dapat pengganti,.seolah2 perasaan sayang tu senang je boleh buang..but sometime, ade jugak someone need a time tuk terima someone yang baru muncul dalam hidup dia...and sometime ada jugak dia still xnk bercinta...konon-konon nak berkabung..but suddenly he@she found someone yang boleh buat dia selesa bersama....so, macam-macam cara boleh terjadi..tak taw nak salahkan sesiapa di sini kan...

dulu..nini pernah jugak marah n salahkan seblah pihak jer...but bila di fikir2 balik...nini pun byk salah..puncanya pun ade dari nini..bila lama-lama..baru kita sedar benda tue...or mungkin jodoh kita tak panjang bersama..cukup sekadar membina kenangan tuk di kenang or satu persinggahan di dunia..belajar dari pengalaman tersebut lagi better...

ape yang paling bagus...doakan masing-masing dengan ikhlas...itu yang paling baik...kita pun xsakit hati kan..
and nini pun dengan senang hati boleh terima orang baru dalam hidup nini...ape yang penting..kita kena lebih berhati-hati kali ni...

and hopefully someone yang nini jumpa lepas ni adalah yang terbaik untuk niniey....:)))


No comments: