i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, July 15, 2011

Alhamdulillah..i got it..:)

huhu..i dont know how to express my feeling now...but, for sure,im happy now...my effort selama ni tak sia-sia...even nini pernah study sambil berendam air mata..pernah study last minute, pernah hanya study selama dua jam sahaja untuk final besoknya...but...thank to ALLAH..bersyukur sangat-sangat dengan ape yang diberikan...seriuosly sangat, nini tak sangka dengan apa yang nini dapat sekarang...mungkin ini hanya permulaan kejayaan nini,sape taw..?? but..nini sedar, perjalanan nini masih jauh...terlalu sedikit yang nini dapat if nk di bandingkan dengan orang lain...but, nini bersyukur...effort yang nini buat selama ni terbalas....
nini dapat deans list for this sem..
syukur sangat-sangat
tengs to my famili yang sentiasa beri sokongan pada nini selama ni...xpernah berhenti support nini..sanggup susah demi untuk besarkan nini...tengs sangat-sangat...
tengs to my frens...kawan-kawan satu rumah nini yang dulu...mereka banyak support nini dalam keadaan nini yang tak tentu and down serta lost in my emosi..mereka sentiasa ade dengan nini..to my housemate yg dulu...gee,sue,kila n fieza...tengs all..dorangla yang xpernah jemu dengan nini..dengan kila...yang sentiasa setiap saat tengok aku nangis dalam solat, nangis kat tilam...ngis sorang2 dlm bilik...ngis tgh study..very2 sorry sgt..sbb sedikit sbyk wat ko terganggu....for gee...tengs sentiasa ade gn aku...xpernah bosan dengar luahan aku...xpernah berhenti tolong aku..sentiasa memahami aku..sentiasa di belakang aku....tengs everything....!!!! missed u so much dear.....so much....:(
for sue..yang sentiasa support aku...tengs very much..ko yg da pernah ade experieces selama ni,byk bg ku tips..byk support aku...byk tolong aku jaga didinmimi..tengs..and for fieza..yang sentiasa tenang mendengar cerita-cerita aku...yang sama-sama berkorban tenaga n idea tuk pulihkan semangat aku...tengs semua.....aku sayang korang.....

and my housemate terdahulu..ika...xkira mase..ko sentiasa ada gan aku..even pagi-pagi buta aku contact ko..even esoknya nk exam..aku masih ganggu ko and perlukan ko..ko xpernah mengeluh...ko sentiasa bagi aku semangat..and to atyn..tengs sebab pernah temankan aku tgh2 malam dengan ika bila aku perlukan ruang and udara luar umah di waktu malam..terharu sgt...and to all my others friends...abyt yg byk memahami..fad yg pernah menenangkan nini,kawan-kawan yang lain....tengs all...nini appreciate sangat-sangat jasa korang to me....tengs 4 everythings....to my lovely frens siti nasihah too..tengs sayang..mwaahhh all..betul cakap korang...xsia-sia usaha nini selama ni...even teruk tuk di hadapi...semuanya da nmpk hikmahnya sedikit demi sedikit........yela kan...sometimes orang hnya pandai bagi kita masalah...pandai buat kita sedih..dia bukan taw ape yang kita hadapi...nak final or x....semua tu xpenting pada orang rite..? yang perlu tanggungnya kita kan..? so, i understand now...orang xkan kisah tentang masa depan kita kalo bukan diri kita sendiri....even orang yang pernah sayangi kita..pernah berjanji sehidup semati gan kita...but...time change,age change and people change....begitu jugak dengan perasaan sayang tu...pun boleh berubah dengan sekelip mata..so, im realise...we need to love ourself first,..sebab xsiapa lagi yang akan sayang diri kita if orang yang paling dekat gn kita selama ni pun da lari dari hidup kita kan...nini nak jadi wanita yang tabah,,,so, i need to changed...perlu terima sesuatu perubahan...perlu terima orang baru dalam hidup kita...perlu berani mencuba....and yes...nini is nini jugak....xpernah berubah...cuma i think...nini xtakut n take the challenge to try to close with others person....


and now....nini dah buktikan..i can do it....tengs ALLAH......!

*to ika..finally..dapat gak naik pentas gan awak sama-sama..:)




4 comments:

sueMUNCET said...

congrats dear! see..semua ada hikmah kan.. ;)

CiK niNiEy said...

huhu..tengs love...congrats to u too dear...kita sama2 usaha kan...nt one day if ade rezeki..ley smbung bljr sama2 lg kan..:)

elprincess gemo0k said...

thnks niniey sbb letak nama fad..hehhehehe.. syg niniey.. tahniah niniey..niniey mang ptot berjaya... syg niniey..

CiK niNiEy said...

tengs fad...love u..fad pun patut berjaya jugak..kita sama2 berjaya k...nini nk smbung degree kot...kumpul pengalaman keje...i have my planning on my future..long time future...:) hope u too dear..!!!!