i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, May 18, 2011

time to deleting my oldest entry yang tak penting lagi..yeah..semangat niniey !

aiyoo..bila usha entry-entry lama tadi..adoi..da beratus jugak ye entry saya nih..and ade yang bila bace balik..nak tergelak pun ade..betul ke aku yg tulis tuh..? woooo...then da tiba masanya saya perlu men deleting kan entry-entry yang saya anggap tak penting sangatla..or sangat menyemakkan entry saya pulak..haiyaa,.even rasa sayang oi rasa sayang..sayang oi..eh ternyanyi plak..ngee..eh okla..well..memanglah sayang nak buang kan..tapi..it supposed to be to deleting jugak ! mesti ! so..i will updating from time to time..acara kemaskini akan berjalan perlahan-lahan ye..tinggal entry yang penting unutk i sekarang je yang perlu dan sesuai di simpan rite..or.kita bako jer..haahha..cuma saya rasa penat bila setiap masa kena check email yang tak datang-datang..tak cek mail cek surat..hadoi..dengan blog lagi..ehhhh..kesian pada blog saya satu lagi tuh..ish..takper..tunggu masa je nanti..kita gantikan yg ini k..? huhu..adoi..macamla ni la kalo niniey rasyed tak boleh tido..mengarut tak abes-abes..dala besok nak kuar..plus nak ajar kawan saya lagi..or study grup..wahh..da lama rasenya xwat stdy grup,,tapi stdy grup kali ni..saya yang kena ajar orang..haish..but bagus la kan..if ade bakat..ape salahnya jadi cikgu..kat umah akak pun..macam-macam subject saya ajar taw..sains tahun lima, math and english..wow..tapi sains saya agak lemah sikit sbb sempat belajar sekejap je di tingkatan 4 then saya pindah ke sek teknik di dalam jurusan kejuruteraan mekanikal..then bila abes spm..terus bertukar ke business..wahh..jauh kan tersasar..?? but sokey..i pun minat giler business nih..lepas ni if ade rezeki..boleh further stdy in business or aswara dalam bidang tarian..adoi..tak abes2 lagi bab tarian kan nini..hesy..angan-angan jela dgn minat kau tuh..huhu...okla yer..need to sleep..sok nak kua lagi..adoi...pening..;!

No comments: