i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, May 30, 2011

si comel saya

hye all..awal nini bangun harini..sampai subuh pun,subuh gajah..haha..lepas je solat terus on laptop..sebab nak update si comel nini..lagipun..nama pun broadband pinjam kan..hekhek..ok..entry kali ni nini nak citer tentang "anak-anak" nini..hey, dorang makin jinak taw..nini letak kat tangan..die duduk je..and skrg da pandai dengar cakap and ape yang nini suro..nanti nak latih dorang lagi..hehe..
muah..muah..muah
luv them so much !

ahha..cukup-cukup..tu jer untuk didie&mimie..
ni plak kawan baru dorang..
::
::
name dia cici
ni pulak cinta

so,nini kena jaga ke empat mereka yang sangatla comel ni sebab yang kat umah ni tinggal nini and akak dillah je yang keje kat matrade..
sebabkan nini lom stat praktikal lagi..then..nini yang nak jaga mereka ni..:)
dorang memang jinak gile..but first time jaga da kena dera basuh berak dorang..uwaaaa...
yang bestnyer..bila dorang tengok "anak-anak" nini si didie&mimie dorang terus p usha..takott wooo..tp dorang siap kish mulut lagi..haah..comel giler..nak rakam but cam out of bat3..huhu
nini baru sehari duk umah baru ni..and hari ni niniey p jalan-jalan gan akak dillah sebab akak dillah ajak..then petang pulak nini turun mandi kolam..seronok berenang sampai tak ingat nak naik..sampaila kak dillah cakap nak naik atas dulu baru nini naik..haha..*time berenang tu..ade dua orang dak comel join kami..mesra gila..hehe..

hope nini dapat sesuaikan diri dengan suasana baru di rumah baru ni..tapi nini tibe-tibe sedih bila terkenang kenangan masa nini duk kl..
nasib baik nini senang nak gerak kl..

lepas ni da jarang online..sedih aje kan..hukhuk...sob..sob..uwaaaaaaa....



No comments: