i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, May 25, 2011

penat pindah rumah yang belum hilang dan keletah mereka..

owhh..tak sempat jugak nini nk update blog ber'entry-entry' dalam satu hari nih..yelaa...ingatkan da settle semua nya..but..ade je yang belum settle..and now im at my sister..penat still tak hilang..lepas je settle di rumah sewa saya..terus balik nek tren ke rumah akak pulangkan barang yang lagi sikit nih..nasib baik ade sue muncet yang sudi tolong saya..and then nini terus gerak ke mcD jusco maluri tuk lepak2..sebab bosan..lagipun kat mcD boleh online...haipp..mcm kt umh my sis xley online plk kan..ngada tol ! huhu..after je lepak around 6 pm we have to move coz sue muncet sister nk ambik dia kt bukit jalil..waahh..sedihnya bila saat-saat akhr nk berpisah..and perasaan nini kat kawan-kawan rumah time nak berpisah tu..xnak cakap ape-ape lagi...sebab if nini fikir..mesti akan meleleh je air mata nih..tiada lagi kawan tuk nini luahkan segala perasaan yang terpendam..tiada lagi orang yang menasihati nini itu and ini lagi..sad..! but..no..no..no..nini xnk update lagi sal tu..coz sekarang ni xley fokus nak menaip sbb di kacau oleh anak buah nini yg paling kecik ni..xley fokus and bagi ayat yang best-best..huhu..

ok..haa..actually nini nak citer sal "anak-anak" nini nih..adoi..actually nini da letak sehari sebelum nini dtg umh akk lg..and sampai je rumah akak..terus kena terjah..! waahh..da la nini xtido kat umah sewa semalam..yelaa..no tilam+bantal+selimut and wat soon..kawan-kawan nini sue n gee tak tido lansung..but nini..sebab tak tahan sgt..terpksa gak tido lepas semalam lepak malam tuh..yang tak bestnyer..si gee da siap landing dalam kete but sebabkan nini kat depan..nak tido pun segan..huhu..sampai je kat umh terus kena serbu gan anak buah..ade jer ayat "cikni..mimie&didie da bgun" "cikni,mandikanlah dorang" "cikni,mana makanan die" arghhh..tensen..tensen..dalam hati..hee.nyesalnyer bawak sini..and pagi-pagi da kejut cikni dia semata mata nak cakap.."cikni bangunla..didie&mimie da bgun pn tuh"..haish..yang tak tahan tuh..setiap masa nak bwk umh dorang tu kat mana-mana..nak tido pun bawak k..nak pegang xberani..then time nak main.."cikni pegangla..kita nak main gn dorang" time aku makan pun kena paksa jugak..bila nini mandi..kena ketuk suh cepat..! bila tgh solat,siap tgu tepi nini, bila tgh mkn..siap suh ambik guna tgn kiri n mkn tgn kanan..waa..badan nini da penat-penat sangat nih..tido pun kena kejut..haish..sebar ajelah..huhu..

*tak sabar nak update macam-macam entry special nini..tp xtaw bila..asyik kena gangu je..haish..tunggu k..hehehe..

dah berejam aku tgu nak upload pic..so, tahap kesabaran da smpi limit plus broadband ni cam siput..cuma ade entry jela eh..hehe..;p

salam sayang, niniey

No comments: