i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, May 14, 2011

paper entrepreneurship

salam all..niniey back again after done three paper this week..and now..i need rest for a while..yes..memang im need the rest..more rest ! rasa teruk sangat bila keadaan kita sedih n tensen dengan macam-macam then terpaksa study for final..tuk semester last pulak tuh..ohh...tak taw nak cakap apa..niniey rasa teruk sangat-sangat..first paper,im not ready yet actually..still in emosional..huhu..nasib baik niniey dapat the highest carrymark with all subject..alhamdullah..tu berkat nini belajar selama ni even bagi nini semester ni adalah semester yang paling teruk bagi hidup niniey..tapi carrymark pun juz membantu untuk lulus tuk semua subject jer..alahai..teruknyerr...actually nini target 3 A's and 1 B in this semester..but..now..all B's is should be okay..just want to maintain my pointer so that i can get my loan to be scholarship atleast for 10 percent from MARA..then i will make my parents prouds of me..! niniey nak wat surprise..tapi..kenapa semua benda ni jadi time ni jugak..?? niniey takley fokus tuk final nie..:(

ECOMM subject is worst for me..dengan tak dapat tips lansung then orang lain dapat tips..then MULTIMEDIA is more better than ECOMM..hopefully result nini okay for this two papers..amin..then for ENTREPRNEUR..ohh..yang ini paling teruk i think.i mean..dugaan tuk study tuh..actually mase paper multimedia nini lagi risaw this paper..sampai xberapa fokus sangat pada multimedia sebab fikirkan this subject..sebab niniey suka subject ni a lot..and selalu fokus in the class..but nini kecewa bila carrymark tak membantu dapat A..then nini try fokus this subject but i can't mulanya..and niniey no have mood lansung..sampai tengah pegang notes niniey nangis dengan sendirinya..why..? because nini tensen sangat bila kenang semua ni..and perasaan tu kuat sangat masa tuh...and i failed again..sampailah niniey ambik wudhu and solat then baca surah yasin..niniey still can't handle this feeling..nasib baik nini sediakan air yasin yang niniey baca sendiri tuk exam ni..and alhamdulillah..rasa okay sikit and i just read and read page by page bak kata lecturer nini..no tips..! sekarang ni, bila nini sedih..nini legakan dengan baca yasin setiap kali solat..and then im feel better..sampai dari tak berapa lancar nini da jadi lancar..and nini make a personal conversation wit my ustaz at kolej then dia cakap..if ade sikit-sikit tak betul it still can be acceptance but must to learn and learn in the future..and i love it..! i will learn it..and the result in answering the ENTREPRENEUR paper is awesome ! even ade yang tertinggal sikit-sikit..and yes..hanya dua orang kawan nini yang faham perasaan niniey semalam bila tengok keadaan nini..im weak..but my friends said..just read niniey..ada yang membantu kita esok..jangan risaw..and yes..maybe DIA taw niniey da try hardest and maybe DIA taw ape perasaan nini waktu ni..and niniey jugak selalu mengadu pada DIA yang satu..DIA banyak taw perasaan nini dari semua..DIA yang sentiasa ada bersama nini..dan sebab DIA jugaklah niniey still kuat and dapat hadapi semua ni..alhamdulillah..and im used all the answer paper and the idea macam mencurah-curah..heh..it awesome..dalam banyak-banyak paper..yang ni okey dari yang lain..even yang ni dugaan dia hanya TUHAN je yang taw...huhu..lega sangat-sangat..and now...only one paper left..WEB DESIGN wit 3 credit hour and wish me luck guys..!!! and i will score dis paper..! insyallh....

luv u all..eheh..

No comments: