i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, May 18, 2011

niniey dengan nafas yang baru. =)

horrayy..blog saya da berubah...!!! lagi i suka bila colour yang di guna sume colour feveret i..orange ! ohh...suke..suke...tengs to "kawan bek" saya yang tolong editkan yer..? mwaahhh..cayang u lebeyh..hehehe..
so, sapa-sapa yang berniat nak stalker tuh..sila kan lah ye..saya suka..lagi menambahkan traffic blog saya nih..tengs yer..sebab stalker blog cantik saya nih..suke..suke sangat..! lebiu la...ngee...

sebenarnya..saya dah lama nak tukar background and header blog saya nih..almaklumlah..nama pun da berubah..saya da tak free hair lagi macam dulu kala..saya kini da bertudung..but, maybe ade certain-certain pic yang saya belum sempat tuk tukar kan lagi..and tu akan saya tukarkan nanti perlahan-lahan..take it easy and u will be easy..eheheh..

tetibe je ade nafas baru je bila blog ni bertukar..semangat baru..azam baru..and yang paling terharu..sampai sekarang..orang tak berhenti take care pasal saya..support saya even ade yang bukan la rapat dengan saya sebelum ni..haish..alangkah terharunya saya..jasa baik anda takkan saya lupakan selamanya..tengs la babe..mwaahh..mwaahhh la semua k..

hee..bila baca balik ape yang you all tulis dalam ayat-ayat memujuk korang..i rasa more better..and i love this one "tu la masalah nye....kene time2 nk exam lak tu...mmg dugaan paling besar bg ko....kalo ko boleh lawan,mmg ko sorg pmpuan yg hebat niniey....aku nk ko lawan sume tu...buang prasaan sedih tu jauh2...." 
and dats all la k..kang ade jugak yang stalker lelebih plak..kang bace lebeyh-lebeyh haru biru plak..hesy..


the part dat i love is..kalo ko boleh lawan..mmg ko sorg pmpuan yg hebat niniey ! wow..insyallh frens..i will..saya suka bila orang cakap saya kuat plus hebatt..sebab saya memang seorang yang kuat..yeah..nini kuat..lalalaala..~


looking for you ! beware ok..! haha


p/s: tengs for reading dear..i know u like my blog rite..? ohh..terharu i..;p
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/186167_100000226555031_4494036_q.jpg

wit love, niniey rasyed

2 comments:

miZs kArtiKa said...

see....niniey can do it...
yg jeles??biarkan jer..
yg bajet bgus???
relaks2 sudah..sbb sape2 pon lom tntu bgus..
cume kite boleh jd bagus utk jd yg trbaek dlm hdup nih...
HIDUP CUMER SKALI...SO KITERRR...ENJJOOOY???no..noo..no...KITE BYK KN BERAMAL YEA..:) smua pnah mlakukan ksilapan...antara cepat atau lmbt jer kite brtaubat...ika pnh alami ape nini lalui skrang...cume jln cerite yg brbeza...tp now..see?? alhamdulillah....:)

CiK niNiEy said...

huhu...tengs ka..;(