i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, May 16, 2011

masih tiada mood..

huhu..nothing to say actually..juz bukak blog and tangan terus menaip ini..tengah bosan..nak study..? hmm..memang ade la yang sama-sama nak tolong study gan aku nanti..tak silap aku pulak yg kena jadi cikgu..huhu..biasala kalo da balik ampang..mcm ni la aku..haha..and anak buah aku ade ckp.."cikni..mama suka cikni skrg..dulu cikni seksi,suka balik mlm2..tapi sekarang..cikni datang sini..cikni pakai tudung, tak tinggal solat, rajin...wah...yela tuh..patutla bila aku nak balik awal sume xnak bagi kan..yela, sapa lagi nak tolong masakkan dorang tengah2 malam karang..? i kan makcik yang sporting..:) haha..perasaan suda..but,hey, biarlah..i need to using "sinikal" words now..! i dont care what people talking about me..fulstop..

memang tak taw nak wat ape pun sekarang..bosannya yang amat..macam mana la nanti bila da abes final kan..? mesti tak taw nak wat pape..nasib baik laptop da ok..and tak sabar nak layan cite korea drama tu balik..err..lepas ni, malas nak online lagi..err (padahal xckup duit nak beli braodband lg) haha..yela..bulan ni je..i da guna more than 1k ok..memang kesian sangat to my parents but, i no have choice..:( but, akan ku balas secepat mungkin...ma and abah juz tunggu je k..? cuma aku belum fikir tuk continue my stdy or terus cari keje je nanti..? but, bila "bergayut" wit my friends, die nak i smbung stdy..and die pun da abes bljr n tgu kputsan tuk continue degree in usm..hopefully die berjaya,yela, pernh dpt 4.00 and last cgpa she got dean list ok!.and ayah die cakap..if niniey smbg stdy..masa depan nini lagi terjamin..sebab ayah die mmg kje di bhgian kemasukan pekerja at ptrjy..ohh..tapi lambat lagi la pakcik..dua tahun tu..hesy,..tapi aku pun teringin nak stdy at aswara..huhu..haish..macam-macam kan nini ni..but, apa2 pun..i follow my family decision nt..and setiap keputusan tu mesti ade baik n buruknya rite..? rezeki ade di mana-mana..and tadi akak aku cakap..try apply di dua lg tempat prktikal ni..sbb situ ade elaun sama mcm gaji pekerja..sebab dia da kenal orang yg da pernah keje kt situ..atleast, aku da ade satu tmpt if xdpt pun..huh..but, ok jugak tu kan..ape2 pun tgu abes final dulu..

yang penting, esok nak balik umah pandan teres dah..nak abeskan mase kt sana sebab pasni masing-masing da berpecah..hesy.,.sedih jerk kan..but,hubungan xkan putus,insyalhh..boleh jumpa lg..juz duk je len2..yang penting..masing-masing kawin nanti.boleh nampak muka dorang lagi...haha..

No comments: