i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, May 21, 2011

lastnite is awesome !

arhh..baru sampi umah jam 9.30 pagi..!!! then terus balik basuh baju and ngadp lappy..xley tido even semalam seharian tak tido..but, ape-ape pun, its awesome lastnite..! tengs friends coz make me chill lastnite..im enjoy it so much..it such a damn good experiences to me ever ! and tengs jugak pada my friends,housemate sue n gee coz sudi temankan aku sekali..korang pun chill kan..? hope korang happy !!!
but, kami tak gerak sekali..and yes..saya tak kenal semua dorang ni..its only a fews friends that i know..seriesly..BBQ at bagan lalang,sepang last nite is awesome..nini gerak awal semalam dari umah sebab nak tolong kwn nini yang incharge segala preparation and makanan di sana nanti..pas je abes paper pagi tu then rest jap and kul 4 pm sy gerak dgn kelam kabutnya..tapi pegi umah my friends dulu tuk sediakan segala kelengkapan..and saya da pandai wat coslaw sendiri taw..! eheh..*ejaan sila abaikan..
mulanya grup kami akan gerak dulu sebab kami yang akan prepare segala kelengkapan di sana..but,it having some problem bila one of our group dalam konvoi tu excident at highway seri kembangan..so that, group second sampai dulu..and dalam konvoi kitorang..empat kali berhenti disebabkan tak sempat kejar each other plus jalan mase tu jem..ohh..penat sangat-sangat..but bila dah sampai..rasa semua beban dah lega..nasib baik dorang da siap hidupkan bara api siap2 kat sana and my friends pun dah sampai dulu..lepas da make sure averything is okay..kami buat sesi suai kenal..wahh..segan but enjoy..and guess what..? saya kena paksa jadi perempuan pertama yang kena introduce diri kat depan-depan tuh..segan but..mestilah kena sporting rite..? even tak kenal dorang but..im just being myself..and im love it so much ! haha..then we let dak laki yang maak-masak,bakar ayam n goreng2 tuk kami..and perempuan pulak wat aktiviti len..haha..kitorang men game "truth or dare"..actually this game was my idea with my new friends myasara..it such a good friend,pretty and sporting..and dalam gama tuh die kena amik cabaran dare and kena cium tangan setiap lelaki isaacian famili..haha..and bila turn nini pulak..mencik..mencikk..!!! nini kena bergambar gan sorang mamat isaac famili dengan gaya duduk atas paha kiri dia..arghh...terukk..and semua orang tunggu and paksa..giler..nasib baikla semua sporting..ade yang kena cari mamat isacc and mintak kapel la and macam2laa..it great experiences to me ever..! and nini jugak kena berlakon and duk tengah2 bulatan isacian famili and jadi seorang pengkid and pilih sorang lagi dalam group kami tuk sama2 berlakon gan nini jadi perempuan yang nini kena ngorat..hahah..sengal kan..? and kawan-kawan nini pun enjoy that game and i love it..and bila malam..kawan nini datang bawak gitar dengan kawan dia yang mmg belajar music,and dorang men gitar and kami nyanyi..nini rasa release sangat bila dapat nyanyi even bukan pun karaoke and even nyanyi kat tepi pantai pun..but bila ramai2 and semua sporting,it happening sangat ! mungkin ni antara salah satu cara or permulaan nini tuk release tensen lepas abes final semalam..and masalah nini yang lain..memang la tak di nafikan ingatan sentiasa ada even tengah seronok macam mana pun but..i try to handle it and try to avoid it dari effect diri nini lagi..memangla susah..but..i have to..=)

pic kami nanti nini upload yer...tunggu cameraman kita yang tengah tido lagi =)

im just missed "my life" so much.........

with love,niniey

No comments: