i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, May 29, 2011

jalan-jalan ke rumah baru bersama bestie saya gee =)

hye semua..harini nini baru ade mood nk update blog ni..sbb sorang-sorang kt umh ni..ingt x nini nak update byk2 entry tu..?so, ni la salah satunya..hehe..actually,nini pegi anta barang umh sewa baru nini..sepatutnya awal lagi da anta..tp..tp..nini tak taw jalan..and bila abg smpi je..nini plk tnya abg..eh,kau taw x jalan ni..? then terus abg ngamuk..haha..mati-mati die ingt nini taw..hekhek..sebelum dia smpi nini da cuak da tkut die marah..tp kawan nini gee ckp..xper..if orang tu marah or sape-sape..satu je kita wat..jgn lawan..kita ckp lembut-lembut jer..;p then mmg berhasil pun..haha..memang semua orang nini kol tanya jalan..last2 ade kwn yg nini kol ni ckp..eh nini..google map la..haish..time-time nazak cmtu nk google map kan.haha..good ideala..then bila abg da bising-bising..nini pun boleh bg cadangan bongok nini.."eh,japla aku google map jap eh.." abg nini lg la geram..hehe..dala dia tgk rumah pun geleng kepala gn kwn die..hei..nk pindah ok..memangla bersepah..!hahha..last-last dia ckp..ko ambik cab la..aku bayar..! barang2 len bak sini biar aku angkat dulu..haha..cian dia..balik saje jer..tp sekbek abg ipar kawan nini taw..so, sekali jalan jer..and dia pun bawak lori and kete..and kete tu pulak,abg ipar gee suh dia yg drive..waa...cuak..cuak...hahah...actually..nini xcuak pun..relax jer..sebab takut t dia lagi cuak kalo nini menggelabah rite..? huhu..

jom-jom kita layan pic pulak...

senyum tapi muka cuak..haha
tengah fokus tue..hehe
cian didie&mimie nini letak kat bawah tu..hehe..
hanya mampu berposing dulu..*sigh
nini nak mandi time ni tapi kawan nini gee tak bagi sebab malam..:(
muke comel niniey..ngee..
muke wat-wat ceria ninie..comey kan..;p
dia da mcm kakak saya dah..sume nak update kat dia..i love her..!
fokus !
anak-anak nini sumber inspirasi nini..;D

muka ktorang time ni sume tak berbedak..dari cheras angkat barang sampaila ke rumah nini yang baru..penat..?haish..jgn ckpla kan..nek lenguh badan-badan nini nih..tudung pun men sarung je..sebab tudung yang lain sume da sumbat dalam beg..tapi best ! lepas tumpang solat asar and maghrib kt umah baru nini kami terus balik umah cheras..

tapi cian kat didie&mimie..motif sangat nini nak bawak dia jenjalan..ingat nak tinggal dulu dorang kt umah sana..tapi tak sampai hati..then nini wat balik lagi..huhu..

okla..nanti nini update sal kawan-kawan didie & mimie and anak-anak nini jugak eh..

*nini dah susah nak online..ni pun pinjam akak umah nini punya..hukhuk..;p


1 comment:

Suezieyla said...

like..like..kah..kah..!!missed u... !!