i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, May 4, 2011

im back...

yeah..akhirnya saya da tiba di kl..penat woo..disebabkan my lappy is not with me, "putih"..so, xbolehla saya selalu update blog nih kan..yela..mesti ade orang tertunggu-tunggu kan nak baca entry terbaru saya..errr..perasan suda...tapi ada kan..? huh..
err..whateverla kan..tak jadi effect pun..but..most welcome la kan..uhuk..
juz nak citer ragam "my cutest" sepanjang saya tinggalkan mereka..alolo..cian die..tinggal sorang-sorang..dulu..dia yang tolong jagakan..but..now, its okey..tak payah nak susahkan orang rite..? i can do my self..tapi..tapi..yang paling kesian kat anak-anak saya ni..bila dia xmakan pun makanan yang saya bagi tuh..err..i mean, makanan yang saya beli khas untuk travel or bila kita nak tinggalkan pergi bercuti ke within a week..bila balik semalam..still xluak..patutla i sampai termimpi-mimpi kan dorang kat sana kan..hesy..sedih btol..!:(
air pun mcm xluak..yup..dorang ni kuat minum air taw..but, bila i tengok..air xsmpi separuh..hesy..pelik je kan..nasib baik xsakit or jadi pape kat dorang...alhamdulillah..then ptg td..i terus mandikan dorang..kasi wangi-wangi kan cyg..! then barulah i rasa lega....ahh..bila kat kg rasa nak balik kl..but kt kl..bosan pulak..yela.."putih" saya still ade kat sana..xbest la kan nak guna lappy kawan jer..ni pun dorang xguna sbb study..esok de test..! but saya..? err..saya xstudy pun..relax jer..;p ahaha..cmner nak study kan..if tak dapat fokus..hesy..nasib bek 5% jerk..even bykla jugak tuk kumpul carry mark..but, malas nk pkir test-test dah..now da start mood final lagi six days..! oh giler...betul ke nih..? mcm xbersdia plk kan..lg dua minggu..saya da nak tinggalkan zaman belajar saya..ohh..will missing my lecturer and friends so much..:(

ok2..nak taw x..didie&mimie now da makin gemuk..! bulu dia pun da berubah ckit..kawan i ckp..makin berbelang..hahaha..hopefully la..then makin jinak dgn saya..bila hulur tgn je..dorang akan berebut sendiri nak naik dulu..aha comel..!

okla semua..need to stop here..malas nak merapu byk-byk..jgn lupa doakan ninie besok yea..and hopefully jugak my lappy boleh siap harini and i akan dpat besok..hesy..tak sabar..!

p/s:cuba fokus pada final tak lama lagi..and will try ignore all those that will make my life is mess..patient is the key..and believes for my destiny. ape yang penting..restu from my parents da mintak.and now..i will make my own effort and always will prays for my "KEJAYAAN" for the future..:)

No comments: