i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, May 20, 2011

good for me..

ohh..syukur kehadrat Ilahi kerana saya telah menghabisi kesemua paper final saya pagi tadi...ohh...tak terkata perasaan ini..setelah pahit maung derita sengsara keperitan yang di alami...akhirnya..saya berjaya juga....ewahh ayat..! skema rana tol kan.?? ehehe..biasalah bila otak da takley rehat macam nihlaa...and for paper tadi..i think..i do my best..insylh..mudah-mudahan i will get what i want..hope tak sia-sia semalam saya tak tido truggle dis paper...err..actually bukan struggle mana pun..but..dr petang mmg xstdy lansung..then malam baru terkial-kial...jd la mcm tuh..huhu..and now i just want to say that im happy...merdeka...!!!


jom berjimba-jimba tonite..!!! meraikan kemerdekaan saya nih...hehe..ohh..i can not be happy yet..result pulak yang menyesakkan dada..hee..takut beb..hoho..hopefully..saya masih boleh dapatkan result yang baik for dis sem..hopefully...~ i want it so much..!!!

and maybe lepas ni i da jarang pijak kaki ke kolej saya tuh..pijak kaki ke tempat len pulak..huhu..but its okey..i need to move on or berhijrah pada sesuatu yang baru la pulak kan..? takkan nak kat situ jer...and if ade rezeki kat situ..maybe saya akan teruskan jer..

sal praktikl ni pun satu hal lagi nak kena pikir..!haish..tunggu surat yang tak kunjung tiba sangat-sangtlah menyeksakan jiwa..and i need to start xsampai pun sebulan lagi..:( waa...takley rest pun..jeles gan kawan-kawan yang ley enjoy selama sebulan and saya dah kena "bekerja"..haish...sabar ajela kan...:))

pic selekeh sayer...=)
but i like...!

lepas ni dah tak pakai ID card lagi..mesti rindu kan tengok muka "ceria" saya tuh..sebab kawan-kawan saya cakap..muka saya kat ID card "muka nak bahagia" jer...haha...jeles la tuh...! ;p

im finish for this semester and its a release..terima kasih TUHAN..penantian ku tak sia-sia..cuma ku mohon, sentiasa bersama ku walau di mana pun diri ini berada...:)

penantian yang penuh kesabaran dan tanpa keluhan anda lebih bermakna dari orang yang mengambil jalan singkat untuk berjaya dan die berjaya...=)

with love, niniey

p/s: can't wait 

No comments: