i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, May 5, 2011

going for my interview !

yeah..interview..interview..giler sungguh niniey di malam hari ini..orang len sibuk study..tapi aku sibuk menaip bermacam-macam entry..ohh..yeahh..hidup blogger..huhuh..lupakan pasal test..sebab saya memang takde mood nak study..! oh..teruknye niniey sekarang kan..? yup..dulu niniey seorang yang bencikan sikap ini..! sebabnya, dalam study xboleh ikut mood..but, u have to study..need to force urself to get it..
oleh kerana saya tak jadi nak ambik laptop besok petang after test..so, i chnged my plan..huh..besok..after test, im going to jabatan kebudayaan and kesenian negara..yeah..dulu before im taken my course..adala simpan hasrat tuk study kat aswara..yup..mmg giler-giler nak masuk dah kan..but, takut my parents tak bagi..lgpun..for me..nk wat ape-ape pun..must get diploma first..huhu..actually, niniey sepatutnya pegi khamis mgu lepas..but, sebabkan tiket  tuk balik kg xde malam..so,i have to..so, besok br nak make an appointment balik..hopefully okey..nervous plus excited you alls..pegawai tu pun okey jer..i mean seem like sporting..but..dont judge before u meet him k..mana taw nanti garang macam singa..? hee..padahal ni hanyalah for my li je pun..but,since dia okey..boleh jugak continue terus kan..ehehe..and another one is klia mas cargo..but, i had dissappointed with this sebab peg tu cakap..dia memang perlukan orang..but must get 3 pointer and above..since i make a call through to her, so we only discuss on phone and she juz need my doc by email because it urgent..lepas masing-masing da setuju dengan syarat diberi..sis tu ckp..but, i need to use my own transport for three weeks untuk ulang alik ke mas kargo and she need my answer soon..lol..sebabkan itu..i terpaksa tolak..bila gtaw ayah..dia suruh pegi jer..yes..transport is not a big problem but my license..haha..i no have license yet..ohh malu giler.!!!!! so, even berat hati nak lepaskan..but..terpksa jugak..lagipun sepang and cheras..jauh kot...err..
and i still wait for my li at my cousin..since this is at bank..adela my friends yang dulu xberapa rapat and tak berapa ok..tibe2 contact me and ask for my help to get into this place also..err..time mcm ni baru nak cari kan..so, i just  say"insyallah' sebab my request is also pending..haha..but, hopefully i will get it..:)

pray for me k..from now on..i love bz life...ahha..*biasa bila emosi tak betul..huhu..

No comments: