i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, May 8, 2011

final exam mood..tahun 2011..

yuhuu..da nk final exam...yeeaa....tak sabar nak abeskan empat paper killer nih...

10/5/2011-Tuesday
ECOMM
9.00-12.00 Noon

12/5/2011-Thursday
Multimedia
2.30pm-5.30pm

14/5/2011-Saturday
Entrepreneur
9.00-12.00 Noon

20/5/2011-Friday
Web Design
9.00-12.00 Noon

then after je kul 12.01 Noon..then im free...yeehaa...!! boley enjoy giler-giler..dengan kengkawan tercinta..penat dah janji nak jumpa nk jumpa but..still busy..and now..will menghitung hari untuk bersama mereka..and dorang dah pun cuti sem and da abes beljar..wah..wah..mendatangkan kejelesan nih..! xper..xper..lg dua minggu then im free..but ade juga sedihnya dalam gembira sebab..sebab..saya kena berpisah dgn kawan serumah saya..:( but, it my decision and dorang pun nak cari environment baru..ala..tapi weekend boleh je jumpa..cume xsama rumah jer..and bakal umah baru saya sangatla nice..belum masuk i dah jatuh cinta..i suke..! sebab memang jauh dari umah sekarang but dekat gn tempat praktikal nanti..and tambang  pegi balik pun tersangatla murahnya..yeah..memang jatuh cinta lah sangat even depositnya mahal but sokey..ade kolam renang lagi..hee..tak sabar nak duduk..xper..xper..lagi tiga minggu lebih saya akan pindah sana..! umah baru..kawan baru..*nt nini cite ye..=)..hidup baru..suasana baru..num baru..hahah..yahoo..yahoo..tak sabarnya..baju juga baru..and bestnyer..bakal umah baru saya tuh ade dua ekor kucing persian..wah..bulu dia gebu giler..umur baru je lima bulan tp badan dah gemuk gedempol..jinak giler..and yang pasti my frens pun berilmu..atleast dorang boleh ajar nini speaking more better in english..maklumla nk ambik tesl ni..hhaah..iyolah kan..tapi segannya..qualification masing sume gempak-gempak..hehee..but nini suke..dorang baik je..boleh buat calon mentua taw..! sume cantik2..=) nanti saya pun jadi cantik..:) wah..perasan suda..

apeapepun..wish me luck k..saya nak buktikan pada mak ayah and famili yang banyak membantu saya bahawa saya akan berjaya..yang penting..saya nak kejar shcolarship from MARA..or i mean hanya bayar 10percent..insyalh..i can do it..! insyallh..if i can do this sem better..i will get it in my whole sem..saya akan berusaha okey..!! and saya akan buktikan pada seseorang..! haha..

p/s:yang penting..jgn berdendam pada orang and maafkan semua orang..=) and dikesempatan ini nini ingin memohon maaf kepada semua and jangan lupa doakan nini okey..dadaa...=)

No comments: