i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, May 15, 2011

bila tak de keje and rasa lapar di tengah malam..

hhaha..pelik-pelik je entry saya malam ni kan..?? mentang-mentang final gap seminggu..terus lupa study kan niniey ! haha..nasib baik kat umah akak..kalo kt umah saya..da lama wat macam-macam aktivities..senamrobik ke..karoake ker..haha...nasib baiklah ade anak buah yang da besar..sporting la jugak..ape-ape hal..secret wit her jela..haha..tapi malam-malam mesti ade ayat ni "cikni..laparla..jom masak..!"..hahah..then memang aku pun tumpang sekaki gak..menggeledah peti ais akak aku wit anak-anak buah tercinta..haha..giler kan..? tapi best..rasa mcm adventure..padahal tak pun..huhu..and ni pun update blog sambil melantak dgn dia..bosan..! kalo ikutkan tadi kawan nini da ajak kuar tgk wayang ramai-ramai..errrr..xdela ramai sangat..but..kenal tolak kan..huhu..tapi hopefully jadi pegi camping tu nanti..hee..hopefully jadi la kan..tapi rasanya jd cuma diri nini je yang belum tentu jadi ke tak..hoho..yang penting nak settle sal pindah umah dulu..hee..mmg excited sgtla nak pindah umah tuh..kawan-kawan nini da siap pesan awal-awal lagi..nanti nak dtg lepak..mandi kolam..hahah..dan dan je kan..pindah pun belum lagi..tah-tah abg nini yang sesat nak anta barang nanti..huhu..bukan ley caya sgt dorang tuh..nini ni lagi la..kalau guna transport rasmi ingatla kan..tp tu pun pening-pening lagi..sbb tak sama mcm yang nini naik selalu..huhu..tapi sokey..as long as my family is behind me and friends also..then im okay..insyallah..but now..my friends dont want to let me alone..and they will makesure im wit a full activities wit them..even by texting,calling,meeting and make me laugh even they know im crying dat time..huhu..i love them so much ! tengs all..wether u far away from me..near wit me..u are always wit me when im need it..tengs !

2 comments:

miZs kArtiKa said...

biler abes paper yg susah2 ni..kite akn jd mengong tahap gaban..hahaha
so xkisah ape2 yg kite lakukan nmpk mcm mengong2 je kn..same 2 me la syg..:)

CiK niNiEy said...

ika..aah..mmg giley kejap..tp paper entre mmg giler..im failed again wit my perasaan pd dia..benci sgt jd mcm ni...i try my harder dear...huhu