i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, May 23, 2011

BBQ gathering..

yeah..it's time to uploading the picca...jom..jom..kat fb dah..now di blog kesayangan saya pulak..pagi nih baru ade mood nak update blog..baru plan nk tido awal sbb xnk solat subuh lewat-lewat dah..adoi..tapi saya xboleh tido..anyway..tengs to kawan nini la sebab nak happykan n chill kan nini dengan ajak pi BBQ ni..so, ni la pic-pic kami..but..sebahagian je la..sebab byk sgt..huhu
itu man..yang betanggungjawab invite nini
ini pulak kawan yang dipaksa oleh nini ikut sama..cian dorang..huhu
kwn nini kena interview..dorang ni pun senasib gn di atas,,kena paksa gn nini..jahat kan..??
pic ni ade sbb ade muke nini tuh..bercahaya kan..kan..?
my new identity..bertudung..! =)
wit my bodyguard faez@bob
wit alep pun dak skul nini dulu..
zura dlm cabaran "truth or dare" and kena jerit kuat2 "saya sgt cun!!!" haha
BBQ diuruskan oleh jejaka-jejaka isacian ;)
sebab lapar sgt..ngee...
wawa my new frens..she so lovely..=)
da cmc artis pulak kan..hehe..
jagung bakar 
dah mampu tersenyum.
myasara,shach and niniey
sis ayna wit her daughter rara
poco-poco time !
famili yang best !

ok..dah,..dah,.kalo nk upload sume..mmg xabesla kan..so,ni jela yang mampu di upload..niniey cuma nak cakap..dorang memang best..and tengs to man isaac and zura sebab bawak nini tuk make me chill..and yes i happy be there..korang kawan yang giler and sporting...!!!

and alhamdulilah..i love to kekalkan identity nini yang bertudung nih.bertudung xsemestinya xbley wat aktiviti macam ni rite..cuma perlu pandai jaga diri jer laa..

and tipula kan xde rasa perasaan sedih tu lg..but..nini da makin boleh kawal and try to ignore it..yes..satu perkara yang nini belajar..ingat ayat ni.."if we think we can do it..and believes ourself..and yes..u can do it " 

p/s: guys..i love to share this..tryla tengok cite "tanyalah ustaz" di tv9..citer tu da feveret nini..byk info yg kita ley dapat and satu lagi dia astro aosis,bersama prof dr muhaya..if im not mistaken..it;s full of motivation..tak rugi tengok..!!

ok..im done...
with lovely kish,niniey rasyed !


No comments: