i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, May 5, 2011

arghh..nak jerit kuat-kuat..!!!

arghh..benci..benci...! tahla..xtaw nak cakap ape lagi..i think i will get my laptop on tomorrow evening..but.."haku paling geram bila budak tu cakap..yang barang laptop tu salah order..! penat-penat aku tunggu barang tu nak sampai dari ahad sampai rabu..tiga hari okey..! tiga hari tanpa ade keje pape okla lagi..but..i need my laptop :( very need it..:(!!! so, dia kena tukar brg yang lain pulak..maybe isnin baru dapat my laptop back..tu pun if sempat..!!! "cik abang sayang oi...isnin is 9hb and i have my first final on 10hb till 20 hb..so, da xde guna lagi laptp tu dah..da nk abes bljr dah..bukan men janji dapat siap awal..!!! argh...memang saya gerammmm,bila di kl pulak,harga lagi tinggi,my mom cakap dah nak separuh harga laptop dah,so, since kt sana pun ade, i  prefer di sana lg ok..but...arghh tensen..lagi tensen aku xstudy pape lagi for test besok..! ahh..lantakla kan..malas nak pikir-pikir..rasa nak jerit kuat-kuat...nak lepas semua yang ade sekarang..nak lari jauh-jauh...i hate all those kind that happened in my life lately..!!!!!!!
if tawla macam ni..better aku bawak je laptop tu balik kl..! eiee benci lahhh..! tak taw nak cakap ape..juz need something to hit..!!! nak nangis puas-puas..! yup..memang aku xpuas nangis lagi..!

so, i need to wait untill monday and it will be five days from now..! yeah..masa tu i baru nak releasekan tensen before final..nk update byk-byk entry..nak layan my korean dramas balik..nak baca "my collection" in my lappy..but..semua tu sia-sia jerla..banyaknya dugaan yang datang,.dari bulan-bulan yang lepas..tak henti-henti dugaan mendatang..di mana lah kekuatan saya pergi malam ni..?? banyak sangat yang terjadi..so i can't control my self.."subahanallah", maha suci ALLAH..i need to be more professional to handle this problem..i need more lenient now..i tak boleh jadi macam ni..!!! saya gagal lagi malam ini..:(

but,ape-ape pun saya bersyukur..satu masalah da selesai..pintu bilik saya yang saya pernah terkunci sendiri dlm bilik tu da siap repair..nasib baik..bila i call that chinese boy,and he came immediately..and saya dah lega untuk tinggalkan umah sewa ni nanti..rumah yang banyak memberi seribu kenangan to me..will missing it..the environmemt here..ohh..but, i need to move on..i want to build a new chpter in my life..bina hidup baru..:)

but, without my laptop..hidup saya terasa kosong, i have many things to share with you guys,but since my lappy is not with me, everything is "spoilt"..:( inilah orang cakap kan..? bila sesuatu tu hilang dari pandangan baru kita terasa betapa pentingnya ia..biasalah..nama pun manusia..as long as dia belajar dari experience..seseorang tu di anggap berjaya menghadapi hidup dia dengan sempurna..
same goes to me..belajar dari kesilapan yang dulu..hopefully segalanya akan kembali normal..semoga akan ada pelangi selepas hujan..:)

arghh..dengan meluahkan di sini..i had throw my feeling far..far away..is it my grammar right..? haha belasah ajelah..practice before amek muet nanti..:)
hope everything will be fine soon..saya tak akan berhenti mendoakannya..

No comments: