i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, May 21, 2011

argg jelesnnyaa...

huhu..sesal kemudin tiada gunanya...hukhuk..tu la pepatah tuk nini harini sebab pentingkan tido dari keluar berjimba-jimba lagi bersama friends..semalam memang plan nak pegi jalan tar and shoot lagi..but..bila semalaman nini tak tido arghh..tak larat sangat bila dorang kejut..boleh pulak nini tgh mamai dat time..tak dengar pulak dorang nk tgk movie jugak..hee..melepas citer NUR KASIH THE MOVIE aku..!!! mencik..mencik..mencik...ok..xper..xper..saya nak tengok jugak citer tu nanti..tunggu orang ajak jer...haha..tapi ade ker..? hee..tu pun if ade rezeki dapat tengok...kalo tak de..its okey...yang penting..kalau ada citer twilight baru kua lagi..memang saya nekad nak tengok sensorang pun..! pedulik..pedulik..and baru nini teringat..kawan nini mya plan nak wat event tengok wayang ramai-ramai pulak...eh..okey jugak tu kan...can't wait for that.!
 ape yang penting..im try to build my spirit back..semangat yang hilang ~ lalalaala..macam lagu pulak..tiba-tibe teringat bila kawan nini kena denda nyanyi lagu..itu hukum karma..haha kelakar..kena spenuh perasaan pulak tuh..haha..

now..nini kena duk umah jela..mungkin petang nanti baru nak kemas barang sikit-sikit..malasnya nak pindah arghhh...actually malas nk kemas and angkut barang-barang nih sebenarnya,,huhu..da la my new house tuh jauh dari umah sekarang..and my friends pernah cakap..ni betul-betul nak move on nih..ahaha..yup dear..u rite..! im trying atleast...

“Sesungguhnya besar ganjaran adalah dengan besarnya ujian. Sesungguhnya Allah jika Dia mengasihi sesuatu kaum, nescaya mereka akan diuji dengan ujian. Barangsiapa yang redha maka baginya keredhaan Allah. Barangsiapa yang tidak bersabar, nescaya Allah juga tidak akan bersabar dengan mereka!” (Riwayat At-Tirmizi & Ibnu Majah)

with love,niniey.

No comments: