i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, April 21, 2011

yeay choc da sampai...!

hehe..salam all..err..baru dapat bukak blog bubu ni..nini busy sangat-sangat sekarang ni..nak siapkan report final year project nini bersama kawan nini, gee...and besok pulak ada test..midterm test balik..huaa..malasnya nak study..and before study rasa nak bukak blog ni dulu..hehe..and tetiba terbaca blog si akak amalia yang comel nih...wahh...tak sangka dia update pasal nini u'all...terharu jap...ahahha..macam artisla pulak kan..? err...almaklumlaa orang yang tak glemer mcm nini ni..sapala kenal kan...tskk..tskkk..

tapi..tapi...akak amalia jjuz update pasal choc je..choc yang nini tolong kawan kepada si dia, si jiji tuk "someone" special dia kot punya besday isnin nanti...wahh..bestnyer orang yang bertuah tu kan,..dapat choc dari lelaki....romantiknya...how sweet..! nini pun nak jugak...!!!!!!!!!!! tapi takde sapa yang nak bagi...tapi nini lagi teringin orang bagi bunga kat nini..teringin sangat...huaaaaaaa...sapala yang sudi nak bagi kan...tapi nini harapkan someone special yang bagi,,but, nini ada lagi ke someone special tu..???? entahlaa..dulu bolehlaa...tapi now...im should realise..takper...yang penting..kita persiapkan diri kearah kebaikan,..pasti kita akan dapat sesuatu yang baik..must think positive rite..? insyallah..mudah-mudahan...

eh..panjangnya merepek ni...dah..dah..nini juz update sebab nak ucapkan tengs pada akak amalia sebab sanggup bersusah payah tuk siapkan choc tu malam yang nini tempah tu jugak...credit to akaklaa...da comel..baik hati pulak tuh...terharu..terharu..sgt...:))

nini tak sabar pulak nak bagi kat jiji choc tu..hee..tak sabar nak tgk jugak..tp da tngok da kt blog akak amalia nih..hehehe..so, esok nini da nak bg kat jiji da bungkusan tu...hope dia suke..almaklumlaa, nak bagi kat someone special taw...! nini doakan jiji berjaya buat dia happy and korang akan bahagia nanti..insyaallah...amin...

ok..ini la blog akak amalia tu...tengs to akakla..cayang akak...dala kita berjiran jer..besut n setiu...t nini balik sana boleh ajak makan sotong tepung sesama kan..hahah...

okla..da jauh sangat merepek ni..padahal tak sedar besok ada test entrepreneur semua chapter masuk...err...


tolong doakan nini dapat jawab dengan betul besok ye...eheheheeh...


p/s: teringin nak bagi dia macaroon pulak...tapi..tunggu dulu....keadaan tak mengizinkan...ehehe....missed him..!

No comments: