i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, April 4, 2011

Jom Kenali Blogger's

hye..hye semua..setelah berblogwalking kejap tadi..terjumpala satu blog ni..."bila hati berbicara" wah...bila tengok terus grab my attention there...wawawa...

ok..sila lihat header comey di bawah ni...
::
::
::
cik Reena Tan kita ni ade buat segment jom kenali bloggers taw..so sape-sape nak taw dengan lebih lanjut..dipersilakan lah pergi beramai-ramai ke blog biLa haTi bErbicaRa ni...baca jangan tak baca taw..!

ok..untuk pengetahuan semua..nini mula berblogging since february 2010..tapi mase tu xtaw sgt about blog..and akhr tahun 2010 baru pandai berbloging ni atas bantuan kawan-kawan niniey..

mula-mula niniey buat blog ni..just suka-suka and citer tentang diri niniey je..tapi sekarng niniey nak share ilmu yang nini taw kat semua,..=)
share is caring right..?

and idola nini dlm dunia blog ni ramai taw...macam
abg BenAshaari (sebab dia byk bg tips2 menarik pada blogger mcm nini ni)
Fatin Liyana ( my fashion idol,since nini da mula bertudung slow2..:)
cik nadia bayu ( suka bace entry2 dia..:)

and..and..banyak lagi taw...sampai xmenang tangan kalau nak list kan beb...

and niniey rasa niniey nak tagged kan tuk

ok..done...hope cik reena sudi jengah =)


2 comments:

Cik Reena Tan said...

thanx join.. nice blog la.. :) keep it up..

CiK niNiEy said...

ur welcome...:)

ok tengs..