i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, April 23, 2011

genap 4 bulan..

tiba-tiba sayu bila menaip entry kali ni..actually no idea sebenarnya..just menaip tanpa berfikir dengan apa yg dirasa sekarang...and harini genap empat bulan dari tarikh anniversary aku dan dia..dan genap empat bulan hari jadi aku..terbayang saat-saat dia nyanyi kan lagu tuk aku..terbayang saat dia hadiahkan didie&mimie tu kat aku..ohh..kenangan..jauhilah aku..padamlah terus..jangan biarkan diri ini mengingati walau sedetik pun waktu itu..jangan..!!!

and today..genaplah sudah empat bulan didie&mimie hidup di bawah jagaan aku..alhamdulillah..dia sihat even dengan kasih sayang aku yang tak seberapa ni..mungkin juga didie&mimie rindukan orang yang bagi dia pada aku..?? entahlah..tapi, even rindu pun mereka..tak siapa yg peduli..cuma aku yang sentiasa ada wif them sekarang...!!

biarlah..aku akan cuba jaga dia..itu menunjukkan kasih sayang aku pada mereka..cuma..bila ingat pada tarikh ini..terasa sedih sangat..only aku yang ingat dengan semua ni..betul la orang kata..if kita cintakan seseorang..kita tak perlukan buku catatan or set reminder on phone or anywhere becoz kita akan mengingatinya dengan sendirinya..but, aku seorang kah yang sedang mencinta..?? even cinta tu da hilang..kenapa cepat sangat lupa kan semua tue..?? or tu mungkin anniversary pada bulan and bukan pada tahun..so, maybe bagi sesetengah orang..tak penting sangat..ok...cuma aku yang terlebeyh emosi kot..biarkanlah..yang penting..mengingatinya sudah cukup membahagiakan diri ini walaupun terselit kesedihan dan kerinduan...

didie&mimie

saat baru dapat dorang dari dia...

*rindu sangat kat dia semalam..but, i know..hati ini je yang rindu dia..not him anymore..but, its okey..aku akan cuba jadi macam dia..even its so hard to me..i have no choice..!

alangkah bagus jika masa boleh di undurkan kembali..akan ku perbaiki dan perbetulkan setiap apa yang terjadi dari awal..tapi..i know..semua tu tak mungkin terjadi lagi..cuma yang penting sekarang..i will learn from my experiences..

betul kata orang..kadang-kadang waktu yang pertama amat bernilai dan tiada tandingnya walaupun akan ada waktu kedua...yes..aku faham..just accept it..

MSBMJ i missed you..!!!

1 comment:

aLya maNip said...

open ur heart n let it go..
u deserve 2 be happy :)