i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, April 18, 2011

FINAL YEAR PROJECT

YA ALLAH..takutnya..nervous..cuak.sume ade..nak-nak bila dapat taw examiner kami orang yang terer tentang system and website...errkk..system kami pulak amatla simple giler..
kadang-kadang pernah menangis dengan sendirinya tanpa sebab mengenangkan semua benda yang terjadi ni...dengan FYP kami yang ada berbagai masalah..
semoga esok hari yang mendebarkan akan segera berlalu...
apa yang aku doakan, agar examiner and my supervisor tak nampak apa-apa pun tentang kelemahan system kami..hope sgt2....

doakan kami..i believes rakan readers saya baik and sayang saya kan..kan..? tolong doakan yea...luv u...! =)

18-APRIL-2011
FINAL YEAR PROJECT
DREAMS CUPCAKE WEBSITE
LT 3.5
11.30-12.00 AM
ISNIN( HARI YANG BAIK)
ALHAMDULLAH.
SEMOGA HARI YANG BAIK AKAN MEMBAWA KEBAIKAN PADA KAMI..AMIN,,
doakan kami semua...

*tadi bila dia mesej bg support..rasa mcm jantung berhenti berdetik..'mish him so much'

DISINI NINIEY NAK MINTA MAAF IF NINIEY ADA TERKASAR BAHASA DENGAN SESIAPA PUN K..niniey hanyalah manusia biasa yang tak lepas dari melakukan kesilapan..doakan kejayaan niniey..
*time-time mcm ni la nak minta maaf kan..? nini..nini..apela ko nie..

ish..not la..mmg niniey seikhlas yang mungkin ingin memohon maaf if ade terkasar bahasa, terguris hati kat semua readers nini..

kemaafan itu dendam yang terindah..niniey pun tengah cuba belajar memaafkan orang yang pernah buat silap dalam hidup niniey even kadang-kadang amatlah susah tuk mengikhlas kan diri tuh..but im trying..semoga hati kita sentiasa bersamaNYA..AMIN..

WISH ME LUCK GUYS..

teringin sangat nak cium tangan ma@abah niniey..nak peluk n mintak restu dorang even da kol mintak restu tadi...dan xlupa teringin nak dengar suara someone..i mish someone..mish so badly...:(

No comments: