i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, April 10, 2011

=fashion retro event=

huhu..tiba-tiba rasa nak update pasal ni...semalam aku keluar tuk temankan my housemate gee ke sogo tuk cari blazer for presentation nanti...tapi..otw baru je nak kuar rumah...my housemate sue call cakap dia and fieza on their way to kptm tuk support event fashion retro event anjuran English department..so, kitorang singgah la kejap tuk tengok event tu..tambahan pula dak bilik a.k.a juga roomate aku ni kena bukak gerai air kat event tu..so,ktrng dtg mengganggu jela kan..;p

tapi disebabkan datang pun da lewat..so, xsempat tengok fashion retro tue..tapi xperla..name pun xdecide nak dtg kan..

so, kitorg sempat bergambar je kejap..and ni la antara hasilnya...






*dan untuk pengetahuan semua..saya da mula bertudung di luar,doakan saya k..err..macam ade org nak concern je kan..huhu..
tu jer pic yang sempat di ambil..masa ni orang da ramai balik..tapi xper..next event boleh dtg lagi...;p

lepas da tengok-tengok kedai yang ada kat situ..aku and gee terus gerak ke sogo..
sampai je sogo..kitorang terus ke temapat blazer..cari benda penting dulu..! and bila da dapat..terus ke mcD..tapi, xde tempat kosong plak..so,we all decide singgah solat dulu..errr..ramainya..tapi..redah jelaa..

lepas tu terus ke foodcourt makan nasik campur jer..*teringat kenangan yang lalu..errmm
lepas je da makan..kami bergerak ke jalan tar..nak cari tudung..tapi disebabkan awal lagi..so,kami singgah kedai buku jap tuk cari buku and tafsir Al-Quran..tapi sayangnya..xdapat beli lagi buku tu..mungkin bulan depan if ade rezeki..cuma yang sempat di beli hanya tiga buku ni jer..




tu jer yang sempat di beli...

insyaalah..if ada duit lebih..nak beli tafsir Al-Quran pulak...

p/s: buku jadilah orang yang paling bahagia tu..best sangat..tak rugi beli..banyak kata-kata membina dalam tu...:)

lepas da beli buku ni..kami terus ke jalan tar..walaupun ujan..tapi tak mematahkan semangat aku tuk ke sana..sempatla capai tudungdak sedikt barang yang lain..bila sampai kat sini, hati and fikiran tak pernah berhenti teringatkan dia..tempat lazim kami bila keluar waktu weekend..makan laksa and mee sup...rindunya semua tue..masih ada lagi ke peluang aku ? 

cuma tawakal dan doa yang mampu aku lakukan..semoga jodoh kami kuat..seperti kata-kata yang di lafazkan oleh dia dulu...insyaallah..aku akan bersabar..

No comments: