i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, March 11, 2011

A Walk to Remember

baru lepas tengok cite "A walk to Remember"..tak taw nak cakap ape pasal cite ni..tapi yang pasti..memang sangat sedih...maybe aku je kot or korang2 yg pernah tgk cite ni merasakan yg sama dengan aku..cite ni memang menyentuh perasaan aku sgt2..satu pengorbanan sejati sang kekasih tuk kekasih hati nya..actually, da pernah tgk cite ni..tp da lama dulu..mase tu aku pun lupa umur aku bape..mase sekolah menengah or rendah..memang tersgt lama.tengok kat tv dulu..now..cari2..kawan aku ckp dia ade..then bila da plan n dia da dtg tuk bagi cite ni..tbe2 laptop kawan ni plak xley on..maybe mase tu xde rezeki kot..then bila tgk kt laptop adik..ada plak cite ni kt senarai movie dia..so, terus amik..berbulan2 lamenya amek gn dia..br malam ni rase nk tgk..bagi aku cite ni kena ade mood yg betul2 bila nk tgk..baru berkesan..sedih sgt..

tp....

cita ni jugak adalah cite feveret "ex" kepada si dia..yes..aku da taw sebelum ni..tp bila kami nk wish nite td sebab dia nk tido awal..n aku ckp nk layan cite ni..tibe2 dia msj ckp tu cite kegemaran ex dia..! xsuke dgn persamaan ini..hopefully hanya satu kebetulan..!
aku xtaw ape yg si dia cuba nak sampaikan sebenarnya..hopefully dia hanya terkenang sekali imbas...yang penting..aku taw isi hati dia..

moga-moga cinta kami setulus cinta mereka..amin..

No comments: