i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, March 30, 2011

=Tolong berikanku kesabaran itu=

hmm..rasa kosong je my life now..nothing yang menarik..semua pasal benda yang tak menyeronokkan..cuma nak meluahkan apa yang terpendam..and baru je chat with him tadi..aku taw..dia cuba bergurau dengan aku..cuba nak berkawan dengan aku..and aku cuba tuk rebut hati dia kembali...but,bila sometimes bila dia borak2 benda yang sempoi..kadang-kadang buatkan aku sayu sendiri..dan aku selalu tertanya-tanya...kuat ke aku nanti..? boleh ke aku cuba rebut cinta dia kembali..? boleh ke dia tunggu and bersabar dan juga bertahan sampai aku abes belajar dan dapat kerja..? but now, aku tak taw apa isi hati dia pada aku..ape yang perlu aku buat..? my friends ramai suruh aku bertahan dan cuba bersabar..cuba menangi hati dia slow-slow..yes, i will do..! but kadang-kadang tertanya dengan diri sendiri..sampai bila kekuatan ini bertamu di jiwa..? berbekalkan usaha dan tawakal serta diiringi doa yang kudus padaNYA untuk si dia dan kami..aku cube bertahan..berbekalkan kata-kata semnagt dari kawan-kawan aku,aku cuba tuk menangi hati die kembali...
bagi aku..if ketentuan ALLAH bahawa kami bukanlah pasangan yang sesuai..aku akan redha even sepahit mana pun rasanya..but, if aku belum nampak mana dan apa takdir and ketentuan aku..mungkin masih ada peluang untuk aku dan dia..cuma aku memerlukan kekuatan dan kesabaran di waktu ini..insyallah..mudah-mudahan..if dia nak tengok aku berjaya and punya kerjaya sendiri and sejauh mana kesungguhan aku pada dia..and i will..i will push my self to be ! orang selalu cakap..bukan senang nak kekal bahagia..satu masa kita di bawah..maybe dipersendakan..but, whose know one day we at the top..? yang penting..never..never give up..and i will never give up..insyallh..if aku cuba untuk kali ini and aku akan rasa puas even aku gagal..but atleast i try..aku akan buktikan yang aku akan tetap setia..!

"Ever Tried. Ever Failed. No Matter . Try Again. Fail Again. Fail better."

for him..every night every time every seconds..only you that in my mind even i tried to ignore it for a while..i pray for it..but,you still show your face,your heart to me..i missed you so much now !

*just need the place to express my feeling.. 

No comments: