i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, March 8, 2011

TAK PUAS!

huhu..baru je rasa semalam balik kg...now da kat kl balik..kejap nyer...ermm..3 hari je pun kt kg..mmgla kan..??
now bila kt kl..kena fikir assignment yang memeningkan otak..fyp lagi..project sana sini..huhu..tensen yg da hilang pun ley dtg balik mcm ni...tp semua tu mesti kena hadapi jugak kan..? nama pun belajar.....tp..yang buatkan bertambah tertekan bila saat2 genting macam ni ade je benda2 yang lagi buat kita punya semangat JATUH MERUDUM..secara automatik,environment tu akan mempengaruhi diri kita yang sedia byk keje ni..huhu..bila fikir2 balik..benda ni kadang ley wat kita lagi bersemangat..tp kalo aku lah yg kena..lagi bersemangat ke ? hmm makin jatuh adala kan..huhu..now aku n dia da boleh tanya-tanya khabar..cuma jumpa dah xselalu..n dia pun still xboleh terima aku sepenuh hati..cuma dia nak aku dan dia berkawan balik..and start dr bawah balik..n aku hope akan terbuka hatinya untuk aku lagi..and aku harap..manusia-manusia yang aku kenal dulu akan terus lenyap dr hidup aku..amin.....

now,aku nak ke klcc..untuk shoot video for multimedia project kami..wit gee,sue n fiza...hopefully we can do da best wit it..wish me guys....from now on..im should be more profesional..insylh..i can do it.....

sangat-sangat appreciate to my lovely frens yang sentiasa bersama aku di saat2 aku sedih,yang byk tolong aku,bg kata semangt..especialy to my housemata..sue,gee,fiza,kila,fad,ika n semua..i luv u guys..tengs byk2...!
dan doakan jugak si dia dapat terima aku kembali dlm hidupnya...~

No comments: