i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, March 12, 2011

sampai bila?

entahlaa..memerlukan tempat untuk meluahkan..dan aku pilih blog..ape lg yg aku ada..? diari..?  tertinggal kt kg time blik minggu lepas..ayah mmg xpos2 lg bila mintak suro pos kan..! huhu..
tak taw mcm mane nak ceritakan perasaan aku sekarang...yang pasti aku sedih and kecewa sgt dgn life aku sekarang..rasa mcm semua benda aku xdpt buat..assingment dan FYP aku..percintaan aku..semua tak kena..harini pulak..aku sedih sgt dgn sidia..mmg dia xnk jumpa aku lnsung skrg..? maybe now aku kena byk bersabar..ye..sejak akhr2 ni aku da cuba bersabar dgn sikap dia..aku cube menangi hati dia balik..aku byk mengalah dgn si dia..even ade benda yg wat aku terasa..aku sedih dgn dia..aku akan cuba tuk tak endah perasaan aku tue..tp td..bila bangun je tido..dia da mula tuduh2 aku di sebabkan aku lupa nak wish morning n terus msj watpe tu..maybe salah aku..aku pujuk dia balik..aku sabar pujuk dia..tp bila dr beberapa hari lepas aku ajak dia jumpa..dia cakap tgkla dulu..bila aku tnya dia ckp tgkla dulu..maybe da tiga minggu aku xkeluar bersama dia..bila aku online td..die tegor..n dia suro wat esemnt..wat esmnt..wat esmnt...ya...esemnt lg penting dr aku..but,aku still ikut ckp die..wat esemnt aku..tp bila aku ckp aku xfaham dgn esmnt tu..die cuma bg komen "ok". if dulu aku xfaham dgn esemnt aku..mesti dia akan bantu..akan tolong bg tunjuk ajar..tp now..juz ingtkan..nampak sgt tu tolakan secara halus si dia tuk xnk keluar bersama aku kan..aku yang bodoh asyik ajak n xjemu ajak..niat aku nak pulihkan balik hubungan kami..nak cube menangi hati dia balik..tp maybe aku xkuat..aku taw..aku kena byk bersabar sekarang..tp kadang2..aku xboleh tipu diri aku sendiri..terutamanya bila dia tegur td..xtaw kenapa..aku sgt-sgt TERASA dgn dia..now,aku da sedar yg diri aku da xpenting lagi tuk dia..da byk kali dia ingatkan..tp aku yg buta..aku still nak menangi hati si dia..cuba nak wat dia gembira..tp aku jugak xboleh tipu diri aku sendiri yang aku sedih n xdpt berlakon jd seorang yg sabar setiap masa..aku perlu perbaiki diri aku lagi..now,ape2 aku cakap..or bila aku sedih, aku taw dia perasaan..tp die seolah2 tak ada perasaan lagi and lansung xsensitif dgn perasaan aku...bila aku sedih..bila aku merajuk..semua tu da xpenting lagi bg dia..now aku sedar..aku kena tunggu masa je dari sekarang..si dia sebenarnya da ingatkan..tp aku yang terlampau bodoh n buta dgn semua ni..aku terlalu kejar tuk menangi hati dia balik sedangkan dia da xde perasaan cinta n syg tuk aku lagi..yang tinggal tuk kami bagi si dia cuma kenangan2 kami dan sisa perasaan syg tu untuk aku..entahlaa..tak taw kat sapa aku nak mengadu..need place to calm my self..tuk cari kekuatan diri aku balik..maybe aku da kena biasakan diri dari sekarang tuk lakukan ape2 dgn sendiri lepas ni..without him lagi di sisi seperti selalu..dan xlupa a big thank you to manusia tu yang berjaya wat hidup aku macam ni n hubungan kami jadi macam ni..anda sangat berjaya..thankyou very much!
for him : syg akan tgu bila masenya tiba..mase tu syg xdapat jamin yg diri ini da kuat or belum..tp hakikat adalah hakikat..i need to face it..cuma satu yg syg nak b taw...i luv u with my sincerely heart..only you in my heart!

No comments: