i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, March 18, 2011

rindunya aku kat dia

Ya Allah..rindunya aku kat dia skunk..mata xboleh lelap..ape lg aku ley wat..seriesly xtaw ape nak buat..macam mana dgn life kami nanti kalo inilah akhrnya..? macam mana aku nak biasakan diri aku..? tonite..aku off fon..even dlm hati membuak perasaan nk mesej dia..aku xnk gngu dia even aku nak sgt dgr suara dia..aku kecewa sgt gan dia..kenapa senang nye dia nak lepaskan aku pergi sedangkan dia cakap dia sayang and rindukan aku...?? if aku xoff fon..aku akan xhenti tgk fon..even aku taw kami da jrg mesej..now..aku da deactive  fb aku..biarlah aku menyendiri wat seketika..Ya Allah..kenapa aku xboley lupakan dia lansung..??? kenapa rindu aku makin kuat pada dia sekarang..? ape yg perlu aku lakukan Ya Allah..bantulah hambuMU yg sgt lemah ini..memerlukan kekutan yang agak byk sementelah aku xstudy ape2 lg tuk midterm exam entrepreneur nt..masalah fyp yang xada jalan penyelesaian..i need your strength Ya Tuhan..i mish him..i mish him..
but,dia rindu aku ke skrg..? hanya Tuhan yang taw...

2 comments:

aLya maNip said...

percaya pada takdir..kuat..
insyaALLAH..everything will be fine.
alya da lalui nie seme. alhamdulillah..even skunk dia da xde bsama tp da boleh hepy even amek mase lama nak recover..
papepon, wish u all the best :)

CiK niNiEy said...

tengs alya..hopefully i get the strenght..huhu