i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, March 27, 2011

=i mish you !=

salam all..harini im feeling worst...xtaw kenapa..just feel not well..i can't do anything...entahla..i hate this feeling..kenapa sekarang hidup aku macam ni..? worst !
aku cepat penat...mudah tension..and now...kerap pening kepala and sesak nafas dengan tiba2...i mish him too much..but, i didnt hear any news bout him...and i very not feeling well..teruknya aku sekarang...

and sejak akhir-akhir ni..aku kerap berfikir tentang dia..fikiran aku penuh dengan kenangan-kenangan kami..kenangan masa bahagia..kenangan kami happy bersama..dulu dia pernah cakap bila one day kami kurang mesra..dia cakap..if aku xsuka and bosan da dgn dia..cakap jela..dia xnak hubungan ni sia-sia..and aku pun xnak hubungan ni sia-sia..membazir waktu...tapi..kenapa ada je halangan yang dtg..

bagusnya manusia tu..lepas da musnahkan hubungan orang..terus dia hilang..lenyap..! tak taw ape perasaan aku bila fikirkan manusia macam ni..macam-macam rasa ada..mungkin lebih baik aku serahkan pada DIA yang menilai..tapi untuk memaafkan..mungkin mengambil masa...aku taw..berdosa jika xmemaafkan sesama manusia..but, manusia tu ada perasaan ke nak mintak maaf..?? insyallah..aku berdoa untuk itu,untuk maafkan org mcm tu..but now..im not ready yet..ampunkan aku Ya Allah..~

bila ingat balik..fikiran aku kosong...! kadang-kadang melayang ke mana-mana,kadang-kadang sedih sangat-sangat..kadang-kadang terselit sikit rasa sakit hati yang amat sgt...astagfirullahallazim..ENGKAU jauhkanlah perasaan sakit hati dari hati ku ini Ya Allah..entahla..aku xtaw nak cakap ape lagi..maybe terlalu sedih..jiwa aku cuma penuh dengan tanda tanya..kenapa..kenapa..kenapa..!!! bahagia sangat ke buat hidup orang macam ni..?


*tiba-tiba sebak bila type entry ni..tiba-tiba rasa sedih yang teramat sangat..then pegi kt didie&mimie..=(
die je ade skrg gn aku....saat ingatan aku pada dia semakin kuat..~

Semester akhir yang penuh dengan dugaan tuk aku,.aku terima..tapi kenapa aku rasa xkuat Ya Allah..?? sory guys..sory pada orang sekeliling aku..sory sangat-sangat..=( sory beribu kali sory...

susahnya nak terima hakikat tue..n now..aku nak cepat-cepat habis belajar...! aku nak cepat-cepat praktikal..dan juga nak cuba dapatkan tempat praktikal yang baik..and aku nak bina kerjaya aku cepat-cepat! aku nak buktikan kat dia yang aku akan tetap tunggu dia..! dia nak suruh aku buktikan and bina kerjaya dulu..ok..i will..!

p/s: i mish you !

*doakan saya and dia kembali seperti dulu dan panjang jodoh kami yer...

i dont like third party very much...*not use "hate" words cause..saya pernah dengar...once kita benci pada seseorang..lagi sembilan jari akan benci kat kita...so...please...dont use it..! it just my advise..

2 comments:

aLya maNip said...

dun worry dear..insyaALLAH, everything will be fine.
alya penah rasa seme nie..6 bulan duk nanges n skunk da ok. kita sama2 bertuah sbb ada kwan2 n family skeliling kita yg kuatkan kita..fikir stdy dulu..da nk abes kan..prove to him yg niniey boleh hidup xde dia..buat dia mnyesal tinggalkan ninie..

CiK niNiEy said...

huhu tengs alya..you understand me cause you also had the experienced right..? really appreaciate it ! but, niniey will try my best cause it was not his fault at all.. it also my fault plus ade org yang nak hancur kan hubungan kami alya..i will try my best for this time..if usaha i ni sia2..then i akan terima even berat tuk i..i need to prove him that my love is ikhlas for him..doakan niniey k..? mwaahhh ;)